Євгенія 👩

Огляд ще одного скрабу для тіла від Mareve 💛

Огляд ще одного скрабу для тіла від Mareve 💛
Огляд ще одного скрабу для тіла від Mareve 💛

Всім привіт✌️

Після тестування подарункового боксу від Mareve я просто закохалася в їх рожевий скраб для тіла - "Rose Wine". БІльш детально про нього тут: https://club.makeup.com.ua/post/10549/. Звичайно, що в свій віш-лист додала і другий скраб бренду - "Gold Champ", який нарешті купила і ділюся враженнями 👇

Скраб представлений у прозорій баночці із пластику. Дизайн лаконічний та естетичний, повністю у стилі бренду.

Кришка відкручується, банку закриває міцно, не прокручується.

Під кришкою є додаткова захисна мембрана із зручним "язичком" для більш комфортного відкриття.

Вага: 350 гр, витрата в міру економічна. Скраба вистачить приблизно на пару місяців, за умови його використання 1 раз на тиждень.

Як тільки до мене приїхала баночка зі скрабом, то я подумала, що він зіпсований)

  • По-перше, тому що колір скрабу цегляно-помаранчевий, а на промо-фото бренду він ніжно-жовтий.
  • А по-друге, текстура скаба дуже відрізнялася від ніжної пісочної консистенції його рожевого брата.

Насправді ж, виявилося, що все з моїм скрабом гаразд, помаранчевий він у всіх (дякую дівчаткам з клубу за фото)). Щодо текстури, то і з нею все ок, просто вона трохи жорсткіша, ніж в рожевому варіанті.

Текстура: вона пісочна, щільнувата, нагадує мокрий пісок. Мене збентежило те, що вона позбиралася в грудочки, але в принципі на якість і процес нанесення це ніяк не вплинуло. На дотик текстура трохи масляниста, з натяком на кремовість. Абразивні частинки великі, середньої жорсткості, шкіру не дряпають, а й делікатними їх не назвеш.

Аромат: ніжний, фрутово-ягідний, з легкою солодкістю та цитрусовою кислинкою. Мені виразно відчувається нотка малини, але без обіцяних виробником – маракуї, персика та конвалії). Запах приємний, не агресивний, на шкірі залишається легким шлейфом і досить швидко вивітрюється, не викликаючи дискомфорту.

Скраб використовую не більше одного разу на тиждень. Намагаюся наносити на попередньо розпарену шкіру, щиро вірячи, що так ефект буде кращим)).

Незважаючи на грудочки в текстурі, скраб добре розподіляється по шкірі. Для опрацювання однієї ділянки тіла вистачає дуже невеликої горстки скрабу.

По шкірі скраб м'яко ковзає, даючи відчуття кремовості. Очищає він жорсткіше, ніж "Rose Wine", але при цьому не травмує шкіру і не викликає жодних болючих відчуттів.

Вимивається теплою водою з першого разу. Не залишає на шкірі відчуття липкості чи жирності, не сушить, але може трохи стягувати шкіру. Не фарбує ні ванну, ні шкіру. Щодо шиммеру, то я його не бачу, ні в текстурі, ні на шкірі). Для мене це плюс, бо скраб зазвичай використовую перед сном і не бачу сенсу сяяти, лежачи під ковдрою)

  • Якісно очищує та відлущує
  • Шкіра стає більш гладкою і м'якою на дотик.
  • Зволоження не помітила, навпаки, скраб стягує шкіру.
  • Приємний аромат та текстура
  • Не викликав жодних алергічних реакцій

Якщо порівнювати 2 скраби від Mareve, то "Gold Champ" мені сподобався меньше, починаючи з текстури та закінчуючи ефектом. Наврядчи буду купляти його повторно, все-таки повернуся до "Rose Wine".)

Дякую за увагу 💕