Мої топ-3 #madeinukraine💙💛
Б'юті-перлини з українською душею, якими я дуже пишаюся 🇺🇦
Всім привіт✌️
Makeup запустив дуже крутий, душевний челендж, повз який просто не можливо пройти💙💛. Хочу сказати, що я дуже пишаюся всіма нашими українськими брендами, які працюють і дарують нам якісні товари у такий непростий час. Вважаю, що дуже важливо підтримувати вітчизняного виробника не лише з економічних міркувань, а й через створення ідентичності, адже вітчизняні бренди відображають культурні та національні цінності. Підтримка українського виробника допомагає зберегти та поширити унікальну культурну нашою країни).
Для свого допису я обрала 3 українські бренди, які вважаю справжніми б'юті-перлинками:
- Fresh Juice/Зелена аптека та і в цiлому компанія "Ельфа"
- Mareve
- Delamark
Щоправда, зупинитися на цих брендах не змогла, тому дуже коротко згадаю ще кількох виробників, які заслуговують на увагу)
🇺🇦 Fresh Juice/Зелена аптека
Компанія "Ельфа" з'явилася на українському ринку у 2008 році. Ця компанія вже 15 років виготовляє продукцію 29 брендів, серед яких найпопулярніші:
- "Зелена аптека"/Green Pharmacy
- Fresh Juice
- Dr.Sante
- Домашній лікар
- Lady Caramel, Camomile, Hemp Epil, Aloe Epil - засоби для видалення волосся
Цю компанію сміливо можна назвати старожилом українського б'юті-ринку). А для мене - це косметика яка зі мною з дитинства, тому що перша покупка у Ельфи була того ж 2008 року, коли мені було лише 14 років).
- Тоді я купила реп'яхову олію для волосся та мило з лавандою "Зелена аптека", якими регулярно користувалася близько 5 років. До речі, і зараз можу сказати, що це дуже непогані продукти).
- Пізніше я користувалася олією з червоним перцем для росту волосся і воно допомагало). Тоді ж у мене з'явилося молочко для зняття макіяжу від "Зеленої аптеки", яким я користувалася десь до 2018 року так точно)
- У період підліткових висипів (16-18 років) "Зелена аптека" також була зі мною. Постійно купувала дьогтьове мило з дозатором. Зараз звичайно моя шкіра не переживе дьогтярного мила, але в той час воно мене виручало)
- У студентські роки, через постійні недосипи і звичайно ж генетику - у мене з'явилися темні кола під очима. З ними я боролася теж із "Зеленою аптекою" та її кремами під очі. До речі, саме ці креми дійшли зі мною до сьогодні). Так, вони супер-бюджетні і у них не самий натуральний склад, але правда працюють. Кращої альтернативи цим кремам я поки що не знайшла).
- Ще один флакон від "зеленої аптеки", який зі мною до цього дня - це дезодорант з тальком для ніг. Супер потрібна та дієва штука, особливо на літо, за дуже смішною ціною.
А у 2015-16 роках я побачила продукцію "Fresh Juice" і все як у тумані😂. Я думаю, що всі знають, що ароматний "Fresh Juice" виготовляє засоби для душу/ванни (піна, сіль, намистинки, гелі для душу, мило для рук) а також для догляду за тілом (батери, скраби, пілінги, олії і навіть гігієнічні помадки).
Крутість цього бренду в тому, що:
- Дуже великий та різноманітний асортимент. Найсмачніші аромати на будь-який смак. За весь цей час мені здається, що я скуштувала всі аромати і можу сказати, що всі вони справді класні. З улюбленців виокремлю: марципан, папайю і грушу).
- Гарна якість та величезний об `єм. За весь час, що я користуюся продукцією, у мене не було жодних алергічних реакцій. До того ж важливо відзначити, що незважаючи на яскравий колір текстур - продукти не фарбують ні тіло, ні ванну.
- Ціна. Досить бюджетний бренд, продукція якого буде кожному по кишені)
Ельфа - це те що перевірено роками, те що я регулярно купую і купуватиму далі💙💛
🇺🇦 Mareve
Mareve - це бренд моєї душі з яким я познайомилася зовсім недавно, завдяки makeup club, але він вже встиг підкорити моє серце💔. На жаль про нього абсолютно немає інформації в інтернеті, крім того, що його продукція вироблена на замовлення makeup, компанією "Нютритив" (вона ж виробляє всім відомий Lapush).
Я думаю, що бренд зовсім молодий, але розвивається він досить активно, що в принципі не дивно, оскільки він заслуговує на увагу і здатний підкорювати жіночі серця).
- Mareve спеціалізується на виробництві косметики для тіла (гелі для душу, мило, бомбочки для ванн, спреї, скраби, креми) та ароматах не тільки для тіла, але й для дому (аромадифузори, спреї, свічки).
Якщо говорити про догляд за тілом, то бренд має 2 основні аромати: "Rose wine" (рожеві баночки) та "Gold Champ" (жовтенькі).
Через тестування від makeup я спробувала практично всю продукти "Rose wine", детальні дописи:
https://club.makeup.com.ua/post/10549/
https://club.makeup.com.ua/post/9226/
Стосовно "Gold Champ", то поки був тільки скраб:
https://club.makeup.com.ua/post/15765/
Якщо порівнювати ці два аромати, то "Rose wine" мені ближчий і сподобався більше, він дуже ніжний, приємний, фруктово-ягідний). Але, це діло смаку, бо "Gold Champ" також приємний).
Аромати для дому від Mareve - то окрема любов🖤
- Дуже стильний, лаконічний дизайн аромадифузорів та спреїв, які 100% стануть чудовою прикрасою будь-якого інтер'єру.
- Не можу сказати, що вибір ароматів супер-великий, але він все ж таки є, причому на різний смак). Я не повторюватимуся, тому що вже писала докладні дописи:
https://club.makeup.com.ua/post/16107/
https://club.makeup.com.ua/post/14164/
Чому варто звернути увагу на Mareve:
- Красиві флакони, текстури та аромати.
- Якісний продукт та непоганий склад. Засоби для догляду за тілом добре очищають, зволожують, пом'якшують і звичайно не викликали ніяких алергічних реакцій.
- Приємна ціна + до всього у бренду постійно якісь акції)
А ще у Mareve з'явилися пробники парфумів, на які я вже поклала око). Щиро бажаю цьому бренду успіху, він явно рухається у правильному напрямку).
*Приєднуюсь до пропозиції Оксани з приводу виготовлення подарункових наборів). Було б дуже круто😍