krislemly

Janeke | Гребінець для волосся

Janeke | Гребінець для волосся

Дуже важливим моментом у догляді за волоссям є вибір гарного гребінця. Якщо він буде поганої якості, ми отримаємо вирване волосся та подряпану шкіру голови. А може навпаки допомогти з делікатним розплутуванням волосся, м'яким масажем шкіри голови.

Janeke | Гребінець для волосся

Гребінець має ергономічну форму, ручка зручно лежить у руці, не ковзає.

Зубчики розташовуються на основі, що має форму сот. Вони не приклеєні до неї, не вставлені, а саме складають одне ціле з основою. тобто. немає ніяких щілинок, де волосся застряватиме і травмуватиметься.

Зубчики не деформувалися за кілька місяців використання. Плюс я завжди при сушінні волосся використовую цей гребінець і холодне та гаряче повітря фену теж ніякої шкоди не зробили.

Ще важливим плюсом такої форми є те, що гребінець дуже зручно чистити та мити.

Гребінець дбайливо та швидко розплутують вологі пасма, а також дуже зручно рівномірно наносити маски та бальзами по волоссю.

З сухим волоссям теж справляється на відмінно. Вона їх не вириває, не обламує, а плавно розплутує. Так як щетинки м'які, то розплутуючи волосся, вони гнуться, а не рвуть волосся. Вона не дряпає шкіру голови. І що дуже важливо – не електризує волосся!