Demchenko Alina

Букет для нареченної : 13PERFUMES Skinny Dipping Perfume

Букет для нареченної : 13PERFUMES Skinny Dipping Perfume
Букет для нареченної : 13PERFUMES Skinny Dipping Perfume
Букет для нареченної : 13PERFUMES Skinny Dipping Perfume
Букет для нареченної : 13PERFUMES Skinny Dipping Perfume
Букет для нареченної : 13PERFUMES Skinny Dipping Perfume

Український бренд 13PERFUMES вірвався в світ парфумерії як торнадо, перевернувши все догори дригом. Він показав, як цікаво і по новому можуть звучати аромати, як оригінально можно ввести різноманітні ноти і все це за бюджетну ціну. Аромат Skinny Dipping я примітила після сторіз засновниці бренду. Вона сказала що на данний момент, саме цей аромат її улюбленець. Я людина проста - якщо цим користується засновник, то це деякий показник для мене. Бо парфуми створюють креативні люди, люди які летають поміж хмар і своїх мрій і переносять їх у життя.

Цей аромат в мене завжди у швидкому доступі. Якщо інші - я ховаю в закритий відділ, то цей - лежить прямо на комоді. Я люблю його наносити просто так, що б підняти настрій. В останній час я перебуваю в трошки депресивному стані, то ж чекала моменту, коли стане краще, що б описати його. Бо він заслуговує на опис всії емоцій які він викликає.

При першому знайомстві мене перенесло і літній захід сонця, десь на холму. Стає прохолодно, а сонце дає таке світло, що будь яка фотографія стане шедевром ... Це момент ідеального фото. Кожен раз, картинка доповнювалась якимись нюансами. Місцем, більш детальним уявленням. І ось до мене дійшло. Це ідеальний аромат для весілля. Мрійливий, ніжний, чуттєвий. Він заміна букета нареченої, він заміна фати і шлейфу - він і є весь цей весільний ніжний образ. Якщо б в мене була можливість познайомитись з цим ароматом на багато раніше, то він і був би моїм весільним образом, бо аромат створює той самий момент, при якому шорти і футболка - стали б в очах отоючих, тим самим ідеальним платтям.

Помріяли і годі, давайте все ж таки розповім, що я відчула.

Букет для нареченної : 13PERFUMES Skinny Dipping Perfume
Букет для нареченної : 13PERFUMES Skinny Dipping Perfume

Прямо з флакону, на світ вириваютья прохолодні кислі ноти з трав'янистим та пудровим підтоном. Це звучить чимось свіжим, але в той же час затишним і м'яким. При розпиленні, аромат відкривається цитрусовими нотами і прохолодним дощем десь у лісі. Всівшись на шкірі, лимон і грейпфурт стають доволі очивидними. Солодкості у них - немає. Але мені це і подобається, ця прохолода. Тугі, прохолодні листочки, наче обромлюють цей букет, де доречі виривається якась трошки терпка ягода. Не можливо сказати що це, просто воно відчувається. Присутня і деяка фруктовість, та щось на стільке домашнє і приємне, що викликає сльози ностальгії, приємної ностальгії.

Поступово аромат стає м'яким, наповнюється пудровістю, бо вступають квіти. Він стає більш ніжним, але сказати що з'явилась солодкість - ні. Він стає більш квітковим, тим самим букетом, з напіврозкритими бутонами. Це ніжні вологі троянди, свіжі і пудрові і авжеж прекраса травневих вечорів - магнолія. ( який же завжди натовп у тих кущів у нас в місті, бо перед цими квітами складно встояти).

База у аромату доволі м'яка і затишна. На шкірі наче відчувається прохолода, але наче ніжні обійми, ця база зігріває.

Вцілому композиція має майже єдине звучання. Всі "ступеньки" відчуваються, але жодна з нот не вибивається з цієї пісні. Це звучить романтично, весняно, "по-весільному". Аромат зовсім не заважає, він заспокоює і надає якоїсь м'якості.

Момент коли твої холодні руки торкаються його гарячих лодонь і він ніжно стискає тсвої пальці ....

Давайте я вам покажу ноти цього аромату :

  • Верхні ноти: грейпфрут, лимон, ягоди смородини, бруньки смородини, лист томату, ревінь. Грейпфрут і лимон - те що так активно відчувається зі старту. Смородина - менш активна, але дуже ніжна і надає цитрусам нетипове звучання. Бруньки і лист томату - та сама туга зелень. А ось ревень, то така нота, яку складно описати, якщо ніколи в житті не бачив і не їв варення ( ну хоча б не гриз ті стеблі ахаха)
  • Середні ноти: рожева троянда, магнолія, кардамон. Магнолія і троянда створюють ідеальне поєднання квітів. Яскравим і пудрових нот. А ось кардамону - не чую взагалі.
  • Базові ноти: ветивер Гаїті, дубовий мох, мускус. Як ноту, мускус, я не відчуваю, але розумію що він є. Саме мускус дає той самий шлейф. А мох мені чомусь виліз ще з самого початку. Ветівір - та сама м'якість. Взагалі люблю цю ноту.

Ці ноти, знайомі багатьом, але навіть в порівнянні з ароматами в яких вони присутні, Skinny Dipping унікальний. Все це поєднання здається мені таким незвичним. Авжеж, завдяки піраміді я розуміла, що цей аромат буде свіжим, квітковим і ідеальним варіантом на літо. Але мені хочеться носити його в більш прохолодний час. Весною, на початку осені. Як раз в сезон весіль ( ну всі ж знають, що літо то такимй собі час для весілля , бо спека і все таке) . Цей аромат повністю застряг в моїй голові як аромат, який буде асоціюватися з ніжністю і романтикою І АВЖЕЖ ВЕСІЛЛЯМ.

Стійкість у цього аромату - дуже гарна. Я спецільно нанесла його перед сном і відчула цей аромат на ранок. Авжеж, якщо ви хочете радувати оточуючих цієї красою - його можна оновлювати протягом дня, і повірте , він не буде занадто.

Його можно носити на побачення, на роботу, та куди завгодно. Він ідеальний.

Мабуть саме цей аромат, я потім візьму собі і в повному розмірі, авжеж якщо бренд не випустить щось, що затьмарить цю красу.