MAXIMOVA🌷

LAMEL Make Up Powder Drop Matte Lipstick 402 SPICY

LAMEL Make Up Powder Drop Matte Lipstick 402 SPICY

На що спроможна помада з бюджетного сегменту? Зараз я вам розкажу про її плюси та мінуси, і покажу на губах.

Отже, це матова помада, її ціновий діапазон 129-189 грн.

Вартість дуже доступна і її легко знайти як на полицях в офлайн - так і в онлайн магазинах. Кольоровий ряд нараховує 8 відтінків. Я обрала найнюдовіший і для мене найповсякденніший 402 SPICY.

LAMEL Make Up Powder Drop Matte Lipstick 402 SPICY

Тримаючи в руці флакон відчувається, що це бюджетна помада, футляр неважкий, виконаний з звичайного матового пластику, має інформаційні написи білими буквами, які за два місяці використання не затерлись. Ковпачок закривається досить плотно, в сумці не злітає.

При цьому дизайн мінімалістичний, лаконічний, стриманий. В цілому мені подобається.

Всередині помада в класичному литому вигляді, без різьблення чи якоїсь особливої фактури. Тут варто відзначити, що на ній видно всі стики від форм (по довжині та в місці з’єднання з основою) також помада заблизько розташована до одного з країв футляру та при викручуванні затирається боком (на фото видно, це нова тільки відкрита помада) на функціонал це не впливає і зважаючи на ціну я не вважаю такі нюанси критичними.

Аромат. Досить хімозний але несильно виражений, на губах я його не відчуваю.

Наноситься помада дуже легко, вона пігментована, гарно проявляється колір. Фініш справді матовий, при цьому не стягує шкіру та не липне. На губах відчувається дуже легко і комфортно.На щодень ідеально, вона практично невагома.

Колір: ніжний світлий нюд, який в залежності від освітлення проявляється то більш бежевими відтінками - то з легкою розовинкою чи персиковим тоном. Якщо у вас смугла шкіра, можливо, колір цієї помади вам буде блідим.

Я її використовую самостійно (іноді без чіткого контуру, затираю пальчиком межі), а під настрій можу поєднувати з олівчиками. Найулюбленіші комбінації з олівцями Glam bee 110, 113 та гелевим олівцем Lamel 410.

Стійкість: переживе чашку кави максимум😊 перекус вона не витримує. Та її легко поправити. Завжди ношу з собою, наразі це одна з улюблених помадок.