Оленка

Спасіння стомленої шкіри

Спасіння стомленої шкіри

Коли сироватка до мене приїхала, я кілька разів її спробувала і відклала убік, тому що яскраво вираженого ефекту не побачила. Але восени почався дуже напружений та складний період. Працювала я багато, відпочивала мало, і це все було видно на обличчі. Шкіра стала тьмяною, ніби пом'ятою, запалень не було, зате з'явилися лушпиння від зневоднення. Я перепробувала вже і експрес-маски, і креми які тільки були вдома, олії з ефірами, але користі було мало.

Я мало в неї вірила, але щедро нанесла на ніч і вранці... не повірила своїм очам. Шкіра посвіжішала, стала пружнішою, лущення майже пішли. З того часу я її використовую 2-3 рази на тиждень на ніч (чергую з кислотною сироваткою) та вдень. Сироватка розгладжує рельєф шкіри за рахунок зволоження, тому заломи набагато менш видні. Вистачає пляшечки на 2,5-3 місяці.

Упаковка: сироватка приїжджає в картонній упаковці з фольгою, тобто точно не може бути розкрита ніким. Усередині скляна пляшечка з піпеткою для економного дозування.

Текстура: трохи густіша за воду, без згустків, прозорого кольору, під кінець пляшка стає злегка каламутною. Вбирається дуже швидко, не залишає плівку чи липкість. Для самостійного використання слабка, все-таки сироватка і крем за відчуттями приємніше. Під макіяж підходить добре, але в спеку знижує стійкість, а ось взимку ідеально згладжує лушпиння, якщо вони є.

В цілому продукт гарний, рекомендую спробувати.

Спасіння стомленої шкіри
Спасіння стомленої шкіри
Спасіння стомленої шкіри