krislemly

Weleda | Гель для вмивання

Weleda | Гель для вмивання

Останнім часом стан моєї шкіри значно погіршився, почали зʼявлятись висипи та чорні цятки. Успішно вирішувати ці проблеми мені допомагають два засоби від бренду Weleda, про один з них сьогодні і розповім.

Гель упакований у м'яку пластикову тубу об'ємом 100 мл.

Weleda | Гель для вмивання

Кришка гелю фліп-топ, добре відкривається та закривається, гель не підтікає та не засихає під кришкою

Аромат травʼяний дуже легкий, косметичний та свіжий. Він дуже приємний, відчувається при розмилюванні і після змивання відразу випаровується.

Консистенція гелю дуже цікава. Він гелевий, прозорий. Але за відчуттями він нагадує желе, він густий і добре тримає форму. За рахунок такої текстури гель дуже гарно піниться, тому вистачить його точно на довго.

Склад більш ніж багатий і в першу чергу є сукупністю компонентів, які типові для продуктів, призначені для проблемної шкіри.

Кокоглюкозид — натуральний м’який ПАР на основі кокосової олії. Відсутні синтетичні очищувальні компоненти.

Екстракт вербової кори містить саліцин, який проявляє антибактеріальні властивості, пом’якшує та заспокоює шкіру. Дистилят гамамелісу освіжає, тонізує, покращує колір обличчя та звужує пори. Екстракт кореня солодки діє як антиоксидант і протимікробний компонент.

Очищувальні властивості у Weleda Naturally Clear Purifying Gel Cleanser чудові. Усі основні забруднення (піт, себум, залишки гідрофільного масла, макіяжу та ін).

Гель легко змивається. Після вмивання на шкірі не залишається ніякої маслянистості чи плівки, шкіра ідеально очищена, є відчуття чистоти та свіжості. Прибирає жирний блиск шкіри.

Жодних неприємних відчуттів у момент застосування чи після не виникає. Обличчя не стягує, не пощипує, немає сверблячки та подразнень. Не провокує появу нових висипів. Висипання підсушує, але, якщо проблема серйозна, то знову ж таки одним вмиванням тут не обійтися, проте хороше очищення це найважливіший етап при боротьбі з прищами. А добре очищення цей гель дає.

І маленький спойлер, в наступному дописі хочу розповісти про точковий засіб від прищів з цієї серії, який класно бореться з висипами.