Христина 🌺

Косметичне прибирання: зустрічаємо весну…

Косметичне прибирання: зустрічаємо весну…

Спочатку, традиційно, розкажу про свої супер класні знахідки, які стали фаворитами, і які буду повторювати сезонно (бо в мене на кожний сезон інший догляд).

1). Очищуючий бальзам Heimish. Він мені підійшов ідеально. Зараз, на зиму. Я бачила, наскільки він подобається моїй шкірі. Тут чудовий склад, мені він пори не забивав...взагалі. Точно на період холодів буду купувати його знов. До того в мене була гідрофільна олія Klairs...це взагалі не то. Хто вагається, чи брати...то є міні- версії. Дуже зручно. Для мене це 10/10 без варіантів.

2). Idealove гель для вмивання з низьким рівнем Ph. Колись в мене був Cosrx...теж з такими функціями. Пле він мені не підійшов взагалі. З тим склалася любов. Запах дуже ніжний, цитрусовий. Робить все, що має робити такий гель. На літо куплю його знову. Єдине, що я б змінила: баночка з дозатором...бо тут такого нема, і дуже не зручно відкручувати кожен раз. Але йому це пробачаю 10/10.

3). Пресована сироватка з чагою тундровою. Це в мене вже друга баночка. Вона для сухої шкіри, але я беру її на зиму, коли користуюся пілінгами/ ретинолом. Тоді шкіра в деяких місцях суха, тож сироватка ідеально працює. Я б навіть її назвала нічною маскою з супер живильними властивостями. Цієї баночки мені вистачає ~10 разів. До речі, появилося багато інших сироваток...є для різних типів шкіри і з різними властивостями. Треба спробувати ще їх. 10/10

4). Тонік Comex з гіалуроновою кислотою і ретинолом. Хороший базовий, бюджетний тонік з ідеальним складом. Він чудес не зробить, звичайно, але функції тоніка виконує сповна. Я ним була задоволена. 10/10.

5). Сироватка для росту вій і брів Comex. Хтось каже, що такі сироватки не дають ефекту. Мені дали. І це помітно. Правда він накопичувальний, і зʼявиться не одразу. Сироваткою користуюся ще з літа, зараз купила собі знову. Найбільше подобається те, що вона не жирна, як олійка. Не розтікається під очі тим жиром. В мене менше стали випадати вії...це помітно. А ще брови виглядають досить навіть пристойно. Це я завдячую саме їй. Тут ідеальний, натуральний склад...тож гірше віям точно не буде. 10/10.

Косметичне прибирання: зустрічаємо весну…
Косметичне прибирання: зустрічаємо весну…

1). Шампунь Kundal. Це корейський бренд безсульфатних шампунів. Непоганий варіант. Якщо хочеться чогось нового, можна спробувати. Якщо обирати між Пантінами, Хеденшолдерсами...і т.п...я оберу його. Але більше купляти не буду, бо за таку ціну знайшла набагато кращий.

2). Бальзам для волосся Comex. Купляю для доньки. Їй подобається, а мені подобається натуральним складом. Досить непоганий варіант. Зручно, що є міні формати: і для проби, і для подорожі. Купила знову більшу банку.

3). Скраб для шкіри голови TreSemme. Це був мій перший скраб, тому не маю з чим порівняти. Купляла за 200 грн. Тут хороший склад і неймовірний запах. Гарно скрабує. Мені сподобався. Зараз шукаю щось інше, щоб принаймні порівняти один з іншим. Але я б купила його знову.

В мене був набір, travel версія. Я купляла по акції, ще ц дуже класною знижкою. Ще був крем, але він ще не закінчився. Купляла за 350 грн...тож за таку ціну можна спробувати, заради цікавості.

1). Пінка для душу. Так, тут неймовірний запах...евкаліпт і розмарин, але чомусь чую півонію🤔. Він розслабляє, дійсно, як в хамамі. Але...в складі є SLS. Мене не дуже це бентежить, я мене є й такі гелі для душу. Та за таку ціну хотілося б без цього. Бо є Dermacol, який теж має sls, а ще неймовірні запахи...і значно бюджетніший.

На тілі після гелю запах на залишається.

Для мене це швидше розрекламований і розпіарений бренд. Якщо обирати щось достойне, я оберу Weleda. Якщо обирати між цим, я оберу Dermacol...запахи в цих гелів теж суперові.

2). Скраб. Тут вже кращий склад, 94% натуральних інгредієнтів. Він дійсно зволожує, але мені цього не достатньо, я все рівно використовую креми. Він класно скрабує, але в складі морська сіль...якщо є ранки на тілі- буде пекти. За повну вартість я точно його б не купляла, бо є інші скраби, навіть українські, які нічим не поступаються цьому.

Тональний- консилер, який багатьом цікавий. І багато хто хоче відгуку на нього.

Це вже моя 3!!! банка. Я його купляю суто на зиму, бо потім моїй жирній шкірі з ним буде не комфортно. Мені вистачає якраз на сезон. Для мене це ідеальний тональний. Він не забиває пори, не лягає маскою, гарно перекриває. В складі нема силіконів, парабенів і іншої хімії, яка може викликати висипання. Тональний не важкий, я його не відчуваю ( так, як в мене було з кушоном Missha). Єдине, в складі нема spf...але я використовую його окремо.

Це тональний, який буду купляти знов і знов...але суто на сезон. 10/10.