DARIIAKOVACH

ОГЛЯД на MAYBELLINE

ОГЛЯД на MAYBELLINE

Я обіцяла розповісти на наступному тижні. Але 29.02 буває лиш раз на 4 роки,чому б не зробити це в такий магічний день 👀 Допис буде довгий, встигнете ще щось пожувати під мої розповіді🤪

В останній день зими так тепло, відчувається весна вже повноцінно. Цього року я максимально оновлюю свої косметичні засоби. Не без допомоги) Тепер я маю стільки новинок від Maybelline!

Отже, про все по черзі, до речі, розпаковка ось тут:

https://club.makeup.com.ua/post/31698/

Отже, це тональна основа 4-в-1 з ефектом сяяння: праймер, ББ-крем, консилер і хайлайтер. Невагома формула засобу готує шкіру до макіяжу та вирівнює тон. Чисто теоритично ви можете зверху нанести свій улюблений тон і використати цей засіб виключно як праймер. Можете поверх тону нанести у якості хайлайтеру. Взагалі можете все що завгодно. І використати як самостійний продукт на все обличчя.

Саме так я і планую (вже використовую) цей продукт

Тепер давайте швидко склад і йдемо далі, до кольорів, відчуттів і тд

СКЛАД

AQUA / WATER, ISOHEXADECANE, DIMETHICONE, GLYCERIN, ISODODECANE, DIISOPROPYL ADIPATE, PEG-9 POLYDIMETHYLSILOXYETHYL DIMETHICONE, PROPYLENE GLYCOL, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PEG-10 DIMETHICONE, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, PHENOXYETHANOL, KAOLIN, SODIUM CHLORIDE, POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE, CAPRYLYL GLYCOL, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ETHYLHEXYL PALMITATE, DISODIUM STEAROYL GLUTAMATE, ALUMINUM HYDROXIDE, SILICA DIMETHYL SILYLATE [NANO] / SILICA DIMETHYL SILYLATE, BUTYLENE GLYCOL, SODIUM HYALURONATE, TOCOPHEROL, HEXYLENE GLYCOL, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, CITRIC ACID, [+/- MAY CONTAIN: MICA, CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE, CI 77491, CI 77492, CI 77499 / IRON OXIDES]. (F.I.L. D252756/1).

P.S. Склад, чесно, жахливий. Я не буду розбирати кожен інгредієнт, це буде вже надто довго. Але за три дні у мене виліз лиш один мікро прищик. Попри пеги, силікони, масло і тд.

Не знаю чому так, я очікувала, що зараз як повилазять комедони на вечір (як зі смарт скін від ламель або міша). Але ні

Так, не буду тягнути кота за хвіст. Я мабуть 💧в океані, якій сподобалось. Я дуже хотіла флюїд від Catrice,але отримавши ці перфектори зупинилась. Адже по суті-це те саме (але чесно, у Catrice склад ідеальний і я куплю як тільки закінчаться ці)

Шарлоту я не знаю, в очі не бачила, порівнювати не можу.

Але я люблю таку невагомість на обличчі. Коли просто рівний тон, бо у мене видно судини на обличчі,які хочеться перекрити. Перфектор з цим справляється дуже гарно

Кольори

Мені прийшли 01 і 0.5. Я одразу обрала 01, бо він найсвітліший і з оливковим під тоном. Але…

«я в шоці, воно ж помаранчеве!»😂сказала я, коли затестила 0.5 відтінок

А потім нанесла на шкіру.

Дівчата, просто гортайте і порівнюйте)

Ви бачите різницю?) Я її теж не бачу, можливо злегка помітно. Але в приміщенні без сонця взагалі однаково. Я нанесла дуже і дуже багато, а перекриття всеодно легеньке.

Читала, що багатьом сушить. Поняття не маю, що там може сушити. Бо у мене вологий фініш тримається аж до ночі, навіть коли вже починає скочуватись і зникати покриття, фініш все ще залишається.

Також розхід звичайний, просто не треба щоразу викручувати, а злегка тиснути на сам спонж,там багато продукту)

Для тих,хто любить гарно все пудрити-це не потрібна річ. Я люблю коли мене мов салом намазали, тому мені сподобалось.

Мілкі блискітки, легка вуаль на обличчі.

Я ставлю їм, двом цим засобами 8/10

Знімаю 1 бал за склад, просто жахливий, для мене. І за цю подушечку. Зробили б як великий консилер з аплікатором, ціни б не було

По-перше, я вже робила окремий огляд на плампер у відтінку 004. Тому розписувати так багато не буду, тільки про відчуття. Ось тут:

https://club.makeup.com.ua/post/28319/

По-друге, я ще такою щасливою ніколи не була 😂

Я так люблю ті плампери, що бракує ми слів

Отже 001,002 і 004. Це найходовіші відтінки. Я дуже хотіла всі ці три, а ще cocoa zing, але в Україні його нема, а з ЄС за 450грн шось не дуже хочу 🤣

Отже.

001- це такий ніжно рожевий колір. Універсальний підійде всім, якщо хочете на подарунок, беріть і не прогадаєте

002- вже темніший рожевий.

004- яскравий та напівпрозорий (чомусь)

Дівчатка, 001 і 002 не печуть від слова зовсім. Я мастила тричі. Абсолютно жодного ефекту. Смак той же, а печіння нема. Ефекту я теж не побачила. А нанесла 004, і запекло, і зʼявилось збільшення. Погляньте на різний рівень контуру.

Я згодом, в різних відео макіяжах уточню вам, чи щось змінилось. Але за три дні затесту-картина однакова. Може справа в кольорі 😕

002 взагалі густий, як масло наноситься

Але кольори красиві і вони всі не липкі. Тому печуть вони чи ні, я їх всеодно полюбила та користуватимусь з задоволенням

9/10. Бо де печіння і ефект у двох? 😂

Ми дістались до розчарування року.

Чесно, я дам їй шанс, місяць на «прихід у себе». Але враження, що вона суха. Бо наноситься ледь-ледь. «Вау» не відбулось. Також колір я не розгледіла, він є лиш на свотчі на руці, на віях його просто не видно.

Тому відбулось очікування/реальність.

Прикро, бо я її чекала дуже, та можливо щось зміниться з часом.

Але, що мені подобається-це те, що я її не відчуваю і нема реакції очей. Бо на чорну у мене вони сльозились.

І ніби щіточка тут трохи інакша.

Хоча ефект на віях я бачу, та очікувала легкого нанесення.

Оціню на 9/10.

Ось і все, обіймаю вас💌