Фісташка

У пошуках ідеального гелю для брів: засіб для фіксації з ефектом ламінування ROB Fix & Shape Gel

У пошуках ідеального гелю для брів: засіб для фіксації з ефектом ламінування ROB Fix & Shape Gel

Брови я завжди вкладаю гелем. Не люблю мила і інші засоби. Коли мені подруга порадила взяти ось цього монстра, я одразу зробила замовлення. Мені сподобалося, що продукт пропонує щось нове, і захотілося спробувати це нове.

Пакування у гелю просто супер. Коробочка у формі пірамідки стильна та мінімалістична.

Сам продукт має форму товстої ручки, яка з одного боку має клікер для дозування продукту, а з іншого - пензлик для нанесення.

Коли я вперше побачила той пензлик, трошки здивувалась, оскільки раніше не користувалась чимось схожим. І мені знадобилося кілька тижнів, щоб звикнути до нього.

Ковпачок міцно закривається і не спадає. Бо в деяких засобах ковпачки слабкі і є ймовірність, що гель витече.

Гель є досить густим, має білий колір і запах, притаманний гелям для брів. На бровах засіб вже не білий, він виглядає прозоро і не залишає білого нальоту.

Я бачила відгуки, де дівчата писали, що гель залишає на бровах білий нальот. Суть в тому, що якщо використовувати гель за інструкцією, так як це бачить бренд, то такого не трапляється.

Наліт може з'явитись, якщо ви нанесете забагато продукту. Ще один випадок, коли це може статись - нанесення другого шару засобу.

Тоді як визначити, що гелю не забагато?

Виробник вже подбав про це. Дозатор видає одну краплю засобу, якої вистачає на одну брову. Тобто, коли ви бачите в пензлику білу крапельку, не треба витискати ще. Достатньо розподілити те, що видав клікер, по брові.

Якщо користуватись таким методом, то брови ідеально фіксуються, і білого нальоту не залишається.

Отже, для початку я завжди фарбую брови олівцем. У мене олівець від Lamel, про який я пізніше напишу відгук. Після цього прочісую брови щіточкою, щоб трошки його розтушувати і розчесати волоски.

Далі переходжу до геля.

Інструкція від виробника:

При першому використанні геля треба клікнути по клікеру близько 10 разів, щоб крапелька з'явилась на пензлику. Всі наступні використання треба клікнути один раз для отримання краплинки.

Що ми маємо в реальності? Так, при першому використанні я клікнула разів з 12, щоб засіб з'явився. Але в наступні рази, на жаль, одного кліку було не достатньо. Для отримання тієї заповітної краплинки іноді треба клікнути тричі, іноді один раз, іноді два. Це, мабуть, для мене єдиний мінус цього засобу.

Тому я приловчилась: роблю клік і дивлюсь в середину пензлика, якщо краплинку не видно, клікаю ще раз. І так до тих пір, поки краплинка не з'явиться. Це займає 2 секунди часу і після 3 використань ти вже розумієш, скільки тієї краплинки повинно бути в пензлику.

Сам пензлик силіконовий, з короткими і жорсткими зубчиками. Він має досить малий розмір. На початку мені було дуже не зручно ним користуватись, бо я звикла до пензликів спіралевидної форми зі щетиною і великим розміром. Але приблизно за 4-5 використань мені вже стало легко ним користуватись. Оскільки я розчісую брови після олівця, то цей міні-пензлик використовується тільки для нанесення і розподілення гелю.

Наношу гель довгими протяжними рухами. Носиком пензлика трошки надаю форму бровам. Тобто я не зачісую, розчісую, прочісую гель. Це я вже робила раніше. Я просто розподіляю засіб по брові.

Виробник також пише, що не треба прочісувати брови після геля іншою щіточкою. Я так робила (мама, ама кримінал). Насправді це теж непоганий спосіб нанесення, але тоді не буде прямого ефекту ламінування, і стійкість буде меншою. Тому для себе я все ж таки обрала прислухатись до порад виробника і наносити гель тільки щіточкою рідною.

Також гель є водостійким. Я потрапляла з ним під зливу і моя підводка попливла, а брови залишилися незрушними.

Змивається засіб звичайною умивашкою, не подразнює шкіру. Волосся не почало випадати сильніше після нього. Тому в плані безпеки для мене все на 100%.

Гель мені дуже сподобався. Він добре фіксує волосся, виглядає прозоро і натурально. Дуже економний, бо однієї краплинки вистачає на довго.

Пензлик може викликати питання, але до нього можна звикнути.

Єдиний мінус - це клікер. Він точно не працює так, як хотів би бренд. Але це теж не критично. Головне, що продукт якісний, водостійкий, тримає цілий день без проблем і не викликає наслідків для шкіри.