Якісний догл яд за волоссям від лікаря трихолога
Український бренд Lum дуже мені імпонує своїм підходом до споживача, в першу чергу тішить, що лікар-трихолог, власне сама засновниця дізнається про ваші проблеми і якісно підбирає догляд.
Доречі, я люблю завжди залипати в їхньому інстаграм і дізнаватись корисну інформацію. Засновниця також має блог на мейкап клаб, кому цікаво заходьте:
https://club.makeup.com.ua/profile/5511749/
Щож, починаю оглядати продукти і ділитись враженнями.
Пілінг для шкіри голови LUM
На мою думку це доволі делікатний скраб, частинки тут маленькі і не травмуть шкіру голови, не дивлячись на дрібну текстуру і мої побоювання вимиваються вони все ж легко, напевне завдяки великій кількості гелю, який приємно скользить по пасмах.
Відчуття після використання приємні, шкіра наче дихає, є незначний ефект холодка і від більш об‘ємне волосся.
Я наношу на вологе волосся і декілька хвилин масажую скальп.
Дуже потішило, що голова менше жирніє після використання скрабу.
Загалом він хороший , але я люблю більш інтенсивніші скрабуючі частинки, хотілось їх тут би тут їх побільше все ж.
Шампунь LUM Black Seed Oil Power Shampoo дуже мене потішив, він реально класний і чудово підходить моїй проблемній шкірі голови.
В складі відсутній Лаурил сульфат, але волосся промиває дуже добре, він гарно піниться і добре зберігає свіжість волосся!
В долоні змішую з водою до утворення піни і тоді промиваю ним голову.
Я, як людина з себореєю полюбила цей засіб, моя шкіра голови почувається з ним дуже комфортно і лупа не так надокучає.
Бальзам LUM Black Seed Oil Power Balsam.
Це засіб з легким живленням, коли хочеться зберегти об‘єм і легкість волосся, тому ви користовую разом з маскою, для більшого живлення, адже в мене доволі сухе і тонке волосся.
В складі олії чорного кмину, арганії та жожоба.
Я отримую блискуче і розсипчасте волосся з ним.
Маска LUM Black Seed Oil Power Hair Mask підсилює дію бальзаму, вона дає ще більше блиску, обтяжує трішки волосся, але робить це ідеально і вміру! Консистеція доволі густа, з волосся не стікає, нагадує злегка розтоплене масло.
На масці вказано, що потрібно її тримати не менше 20 хв, але скажу відверто, що наносила хвилин на 5 і все чудово.
Також пробувала ноносити на 20 хв, але робити спосіб зворотнього миття, проте в стандартному використанні подобається все ж більше.
Термозахист LUM Protective Keratin Spray теж сподобався. Волосся з ним вкладається легше, він не жирнить локони, але надає гарного блиску, також я помітила, що укладка зберігається довше.
Робить волосся гладеньким і блискучим.
Наносити його спреєм доволі зручно, розприділяється рівномірно, легкою хмаринкою.
Якщо сушу феном, то використовую на вологе волосся, перед прасочкою наношу на сухе і трішки чекаю, щоб повністю вбрався.
Взагалі термозахистом користуюсь часто, для мене це дуже потрібний продукт у догляді за волосяною рутиною.
Тепер хочу узагальнити про всі засоби.
Дизайн доволі естетичний, чорне упакування із золотистими символами.
Аромати тут дуже гарні, салонні, дещо нагадують парфум унісекс.
Ефект класний: здорове, об’ємне, розсипчасте, дуже блискуче волосся без обтяження.
На фото моє вредне волосся, після використання всіх засобів, мені так подобається цей блиск 😍
Загалом можу виділити для себе : шампунь, маску і термозахист, ці продукти мені сподобались найбільше, також ціна на засоби доволі лояльна, що теж не може не тішити, адже якість тут хороша.
Коментарі (0)