Lily♥️

ЗНОВУ В МОЇЙ КОСМЕТИЧЦІ: Vichy Mineralblend SPF 20?

ЗНОВУ В МОЇЙ КОСМЕТИЧЦІ: Vichy Mineralblend SPF 20?

Вибирала для себе легкий тон на щодень: вибір був Erborian BB Nude чи знову Vichy Mineralblend? Обрала останній і причин на те достатньо. Ділюсь.👌

Я ще ніразу не розчарувалася у цьому тоні тому сміливо знову і знову рекомендую його дівчаткам, поки його формула для мене чудова!

ДЕТАЛЬНО ЩЕ РАЗ РОЗПОВІМ ПРО ПЕРЕВАГИ :✨

1. ПАКУВАННЯ: тут і так все видно, дуже гарна туба, зручний дозатор, обʼєм 30мл, стандартний.

2. ТЕКСТУРА/АРОМАТ/СТІЙКІСТЬ: текстура дуже легка, аромат приємний, хто знає як пахне лінійка Idealia – цей тон пахне ідентично. Тон гарно зволожує і вирівнює тон шкіри, перекриває дрібні недосконалості, не відчувається на шкірі, проте добре тримається і не відбивається на телефоні) Для перекриття яскравих недосконалостей краще використовувати консилер. Фініш у засобу більш сяючий, ніби своя шкірка тільки краща . Має дрібні світловідбиваючі частинки, які може бути видно на сонечку, але це сяйво красиве, натуральне..

3. ЩО В СКЛАДІ: основний компонент – це гіалуронова кислота, яка дуже гарно впливає на шкіру, я бачу справді відмінність у стані шкіри коли я використовую цей тон і ні: з ним шкіра більш захищена і менш вразлива до забруднення. Пори залишаються довше чистішими!

4. ФАКТ ПРО ЯКИЙ Я НЕ ЗНАЛА!?🫣ЗАСІБ МІСТИТЬ SPF 20? Це ніде не вказано на пакуванні, проте я написала консультанту Vichy на офіційному сайті, яка підтвердила цей факт! І на сторінці продукту Make Up також вказана ця інформація в описі. Буду рада почути цю думку ще тут. Хто добре розбирається в компонентах, які відповідають за SPF?

ЗНОВУ В МОЇЙ КОСМЕТИЧЦІ: Vichy Mineralblend SPF 20?

Доречі терміни придатності можна дізнатися лише з наклейки на пакуванні, оскільки батчкоди, які є на коробці і самій тубі відповідають лише за номер партії, оскільки в Європі не вимагають зазначати термін придатності, його вказують лише типу термін після відкриття туби, цю інформацію мені також повідомив консультант Vіchy. А ти це знала?

Щодо відтінків їх дістатии і протестувати вкрай складно, проте зі всіх мені найбільше подобаються саме відтінок 03 та відтінок 09( для літа) Чому не 01? він занадто жовтить, а от 03 лягає красиво. Гарно адаптується під тон шкіри. Влітку якщо знайду, то спробую 09.

Мій попередній допис та більше свотчів читай тут:👇

https://club.makeup.com.ua/post/8306/

Більше дописів про косметику знайдеш за хештегом🥰

#LILYMAKEUP

From Lily with ❤️