Sofiia_Ts

Перше знайомство з брендом Mermade

Перше знайомство з брендом Mermade

Всім привіт! Вітаю всіх з настанням вчасної та теплої весни 🌷 Тому я рішила побалувати себе подарунком, і після стількох відгуків про продукцію Mermade в Makeup Club, я все таки рішила замовити декілька засобів.

Вразив мене ціновий сегмент, оскільки брендована коробка, дизайн упаковок, сервіс за таку низьку ціну я давно не зустрічала 🤍

Обирала я продукти рандомно, але точно, що хотіла спробувати це кондиціонер для волосся.

Повноцінний догляд для шкіри рук, який можна закинути в сумочку і завжди мати із собою. Пакування надзвичайно миле, на коробці вказано всі функціїї та аромати крему.

- Початкові ноти: груша, рожевий перець, квітка апельсина;

- Ноти серця: кава, жасмин, гіркий мигдаль, лакричник;

- Кінцеві ноти: ваніль, пачулі, кедр, кашемірове дерево

Для себе відмітила, що запах мені нагадує мої парфуми YSL Black Opium 🤭 Консистенція крему щільна, розподіляється гарно, поглинувся десь через 30 хв, залишаючи легеньку плівочку. Але це і не дивно через таку велику кількість масел в складі. Шкіра зволожена та захищена. Єдине, що засмутило, це досить агресивні консерванти, проте вони у дозволеній кількості.

Взяла за рекомендацією DARIIAKOVACH, і мені він дуже сподобався!

Найперше це аромат, солодкий фруктовий приємний запах, хочеться з'їсти 😜 Консистенція дуже густа, що дозволяє економно користуватись засобом. Без силіконів, але завдяки емолентам та оліям, закриває кутикулу волосся без обтяження.

Проте є два недоліки: агресивний консервант та тверде пакування, дуже важко дістати густий бальзам з нього, тут було би зручніше тубус як в кремі для рук або рідкіша формула.

Дуже концетрований густий гель, не зважаючи на маленьку баночку, його стане дуже довго. Аромат чудовий, відчуваються деревні та квіткові нотки, солодкий гранат. Мені шкіру трошки сушить, але я просто привикла до м'якіших сульфатів.

Так як я звикла до делікатнішого очищення, засіб є досить агресивним. Проте я думала, що це через сульфати, але в засобі дуже багато парфумерних складників, які викликали невелику алергічну реакцію.

Аромат шикарний, але якщо можна було б ним пожертвувати та зменшити кількість синтетичних парфумерних складників, я була б тільки за.

Мімішна малесенька баночка 50 мл, якої вистачить на вічність 😁 Думала аромат буде свіжіший, а насправді це соковитий солодкий мандарин із ванільним морозивом. Навіть трошки морем повіяло 😄

На жаль, така ж проблема як в попередньому гелі, багато складників, які можуть викликати алергію 😭

Незважаючи на недоліки, Mermade підкорив моє сердечко. Тим більше, що це українське виробництво, його потрібно підтримувати в такий важкий час і сприяти його розвитку та удосконаленню. А ми їм у цьому допоможемо 😊

Для себе я обрала перші два засоби, які повністю задовільнили потреби 🤍Але ще дуже хочеться спробувати щось із ароматом Boyfriend (тут я затупила, що нічого не взяла, бо тут всі дуже хвалять, та і я полюбляю чоловічі парфуми 😂) та скраб для тіла 😊