wowmom

Найбільш вірусна туш Maybelline та всі її плюси і мінуси

Найбільш вірусна туш Maybelline та всі її плюси і мінуси
Найбільш вірусна туш Maybelline та всі її плюси і мінуси

Привіт, красуні!

Найбільш вірусної туші, ніж Maybelline Sky High, уявити важко. Я і досі пам'ятаю той ролик з тік-току, де дівчина фарбує вії, і вони стають такими величезними, що дістають аж до брів. Ну хто ж не мріє про такий ефект?

Я тоді одразу ж побігла за цією новинкою, але сказати, щоб вона з моїми віями робила щось неймовірне - я не можу. До того ж вона засохла буквально через місяць, і я була дуже засмучена.

Але завдяки MakeUp Club, в мене знов з'явився тюбик класичної туші Sky High. Вже пішов другий місяць використання, але в цей раз, вона поводить себе набагато краще. Тож, сьогоднішній допис я присвячую саме їй, і розповім, чим же туш така класна, і чим не дуже.

Найбільш вірусна туш Maybelline та всі її плюси і мінуси

У Sky High дуже зручна силіконова щіточка, яка має оптимальний розмір, і м'які щетинки. Форма - конусообразна, тому нею зручно профарбовувати кутики ока. Щітка не набирає надто багато туші, тому вона не склеює вії.

Але яка ж вона гнучка, зараза. Саме через її гнучкість, мені спочатку не вдавалося нормально прочесати волосинки від коренів до кінчиків.

Потім, я зрозуміла, як краще нею користуватися.

Коли я підношу щітку до коренів, я роблю легенький зигзагопідібний рух, і таким чином, наче підхоплюю вії. А потім, повільно, починаю, з невеликим! нажимом, вести туш догори. Сподіваюсь, я нормально пояснила, і ви зрозуміли:-)

Отже, саме такий метод нанесення, дозволяє гарно профарбовувати вії.

Вона чудово наноситься, подовжує і додає трохи об'єму. Але, якщо в цілому характеризувати Sky High, то туш все ж працює на довжину.

Звісно, я не отримала таких вій, як в рекламі, але і так результат, як на мене, досить непоганий.

Зазвичай, туш я наношу в два-три шари, бо люблю драматичний ефект.

Ще одним величезним плюсом, я можу відмітити її стійкість. Maybelline Sky High - не осипається, не відбивається, і не розмазується на протязі дня (принаймні пока вона "свіжа").

Змиваю її гідрофільною олією, а залишки прибираю гелем для вмивання. Жодних проблем з демакіяжем в мене не виникало.

Отже, підводячи підсумки, я хочу сказати, що Maybelline Sky High - чудова туш. Але я знаю, нажаль, інколи трапляється так, що вона швидко засихає. Не знаю з чим це пов'язано. Але також я знаю, що виробник випустив оновлену версію Sky High Cosmic Black, яка має всі переваги класичної версії, проте в неї не така гнучка щітка, і вона служить набагато довше.

Дякую за увагу 😘