Анна Ліннік

Ранкова традиція колаген зранку, має користь і сенс?

Від бренду Perla Helsa окрім питного колагену в мене також була ще Омега з тунця, всі бади приймала за призначенням лікаря.

Після 25 років вироблення колагену знижується і в наслідок цього шкіра втрачає здатність зберігати необхідний відсоток вологи, втрачає свою пружність, процес синтезу білків в ній уповільнюється тому курси колагену не завадять.

Ранкова традиція колаген зранку, має користь і сенс?

Повний курс = 3 місяці = 3 упаковки.

Раджу все ж таки приймати зранку на голодний шлунок за пів годинки до сніданку, якщо маєте час, так результативніше. Але якщо забули то можна в будь-який час доби. Хоча і виробник каже, що можна приймати з будь яким напоєм я все ж таки практично завжди приймала з звичайною водою, вважаю так краще.

Саме цікаве думаю це результати, я пропила повний курс, це було рік тому, взагалі пила для суглобів, але результат помітний саме на:

✔️ волоссі, стало шовковистим й блискучим, все моє оточення цікавилося, що я робила, як доглядаю, це було помітно через місяць;

✔️ нігтях, хоча не можу сказати, що в мене з ними були проблеми, але ще міцніші стали;

✔️ шкірі обличчя, сяяла та виглядала дуже наповненою і здоровою.

Загальне самопочуття також стало краще, начебто пройшла курс оздоровлення, але на суглобах змін не побачила, думаю все за того, що не використовувала добавку "Хондроїтин", планую повторити курс, але вже з цією добавкою.

Однозначно рекомендую, адже це вклад в першу чергу в внутрішню красу та здоров'я, а потім вже, як бонус здорова шкіра, волосся та нігті. Всім здоровʼя та миру 🧡