Гель для душу, який пр иємно здивував
Гель для душу Fresh Juice "Маракуйя та магнолія"
Раніше від бренду пробувала тільки рідке мило і воно мені дуже подобалося. І коли я все частіше бачила в спільноті відгуки на їх гелі для душу, особливо від Yuriivna Я точно вирішила, що хочу спробувати, до того ж ціна на них дуже бюджетна, а аромати завжди приємні.
Упакування:
Гель знаходиться в прозорій пластиковій пляшці, виглядає дешево, але ☝🏻 приємнє поєднання кольорів додає йому своєї родзинки.
Хоча знаєте, от бувають засоби з розкішним оформленням/упакуванням, а в середині щось незрозуміле 🤪
На зворотній стороні є кратка інформація про засіб в тому числі і склад (залишу фото в галереї).
Склад:
Кажу одразу, що не буду робити повний розбір складу, бо він тут дуже довгий. Але зазначу, що за таку вартість тут навіть можна зустріти декілька гарних компонентів: кокосовий ПАР (м'який очищуючий компонент), екстракт пасіфлори (або тієї ж маракуйї), гамамеліс вірджинський, пантенол, ніацинамід, екстракт арніки, тіамін (віт. групи В), токоферола ацетат (віт. Е), Вітамін А та олію ши (або каріте).
Тобто за таку вартість далеко не все так погано, а мені здається, що навіть і краще аніж у гелів Marseillais (хоча вони коштують вдвічі дорожче) 🤔 Тут прошу думку нашого експерту в професійному розборі складу Комарницька Тамара 🙌🏻
Кришка та дозатор:
Кришка формату фліп-топ, відкривається легко і при цьому якісно закривається 👌🏻
Дозатор середній, дозволяє гелю виходити чи в малій концентрації.
Аромат, консистенція та піноутворення:
Аромат дуже приємний. В ньому відчуваються фруктово-квіткові ноти, навіть я би сказала фруктово-йогуртний салат з відчутною, але дуже ніжною квіткою магнолії. Маракуйї я тут не відчуваю, але це не псує враження про данний гель 🥰 Аромат до речі ще деякий час залишається на шкірі, але слабко виражений.
Консистенція ближче до густої, хоча і швидко розтікається по долоні.
Піноутворення доволі непогане, але оскільки я люблю багато пінки, він в мене якось дуже швидко розходується 😄
Ефект після використання та висновок:
Гель дуже добре справляється зі своєю основною задачею - якісного очищення шкіри. Не пересушуючи її.
Як бачите в мене його залишилося зовсім трошки (тижні на два думаю вистачить 🤔)
Единий мінус, як на мене, це те, що під час змивання відчувається слизька плівочка, яку довше потрібно змивати. Дівчата, в мене однієї таке відчуття після їх гелю? Можливо це саме після цього ?🤔
Але в цілому, серед бюджетних варіантів - це дуже класний гель 👍🏻 І я би хотіла спробувати інші аромати 👀
Коментарі (0)