Mila__Mi

Гель для душу, який приємно здивував

Гель для душу, який приємно здивував
Гель для душу, який приємно здивував
Гель для душу, який приємно здивував

Раніше від бренду пробувала тільки рідке мило і воно мені дуже подобалося. І коли я все частіше бачила в спільноті відгуки на їх гелі для душу, особливо від Yuriivna Я точно вирішила, що хочу спробувати, до того ж ціна на них дуже бюджетна, а аромати завжди приємні.

Гель знаходиться в прозорій пластиковій пляшці, виглядає дешево, але ☝🏻 приємнє поєднання кольорів додає йому своєї родзинки.

Хоча знаєте, от бувають засоби з розкішним оформленням/упакуванням, а в середині щось незрозуміле 🤪

На зворотній стороні є кратка інформація про засіб в тому числі і склад (залишу фото в галереї).

Кажу одразу, що не буду робити повний розбір складу, бо він тут дуже довгий. Але зазначу, що за таку вартість тут навіть можна зустріти декілька гарних компонентів: кокосовий ПАР (м'який очищуючий компонент), екстракт пасіфлори (або тієї ж маракуйї), гамамеліс вірджинський, пантенол, ніацинамід, екстракт арніки, тіамін (віт. групи В), токоферола ацетат (віт. Е), Вітамін А та олію ши (або каріте).

Тобто за таку вартість далеко не все так погано, а мені здається, що навіть і краще аніж у гелів Marseillais (хоча вони коштують вдвічі дорожче) 🤔 Тут прошу думку нашого експерту в професійному розборі складу Комарницька Тамара 🙌🏻

Кришка формату фліп-топ, відкривається легко і при цьому якісно закривається 👌🏻

Дозатор середній, дозволяє гелю виходити чи в малій концентрації.

Аромат дуже приємний. В ньому відчуваються фруктово-квіткові ноти, навіть я би сказала фруктово-йогуртний салат з відчутною, але дуже ніжною квіткою магнолії. Маракуйї я тут не відчуваю, але це не псує враження про данний гель 🥰 Аромат до речі ще деякий час залишається на шкірі, але слабко виражений.

Консистенція ближче до густої, хоча і швидко розтікається по долоні.

Піноутворення доволі непогане, але оскільки я люблю багато пінки, він в мене якось дуже швидко розходується 😄

Гель дуже добре справляється зі своєю основною задачею - якісного очищення шкіри. Не пересушуючи її.

Як бачите в мене його залишилося зовсім трошки (тижні на два думаю вистачить 🤔)

Единий мінус, як на мене, це те, що під час змивання відчувається слизька плівочка, яку довше потрібно змивати. Дівчата, в мене однієї таке відчуття після їх гелю? Можливо це саме після цього ?🤔

Але в цілому, серед бюджетних варіантів - це дуже класний гель 👍🏻 І я би хотіла спробувати інші аромати 👀