Anna_feerie

Крем для п'яточок Eveline SOS - але чи дійсно рятівник?

Крем для п'яточок Eveline SOS - але чи дійсно рятівник?
Крем для п'яточок Eveline SOS - але чи дійсно рятівник?

Моя туба вже майже закінчилась, тож можу ділитись своїми враженнями 🤗. Чому я звернула увагу саме на Eveline Cosmetics Extra Soft Cream? Бо шукала засіб з сечовиною, причому не в максимальній концентрації, а так би мовити лайт варіант на зиму). Виробник позиціонує крем як СОС-засіб від тріщин (!) на п'яточках, обіцяє пом'якшення шкіри за 7 днів та нещадну боротьбу з орогівілими ділянками та сухістю. Ну що ж, давайте розбиратись).

Крем для п'яточок Eveline SOS - але чи дійсно рятівник?
Крем для п'яточок Eveline SOS - але чи дійсно рятівник?

Почнемо з плюсів: в складі 15 % сечовини, саме цей компонент відповідає за потужне зволоження та делікатне відлущення. Також присутні такі компоненти, як гліцерин, віск, олія проростків пшениці, вітаміни Е та А, ментол, камфора, екстракт ромашки та лінолева кислота. Мінус: присутній спирт (щоправда, у другій половині списку), також, як на мене, трохи забагато різних консервантів. Мінеральну олію в засобах для ніг я сприймаю нормально, тож для мене це цілком нейтральний компонент.

Продукт має приємний аромат (бо зазвичай такі лікувальні креми доволі різко пахнуть ментолом або чайний деревом). Тут же Eveline подумали про наші носики і зробили таку яскраву віддушку, я б сказала що це щось в напрямку кактусу (принаймні, саме так пахнуть різні напої а-ля кактус). Цей аромат я чую лише під час нанесення, він не дратує та не залишається зі мною на цілий день🙃.

Консистенція також доволі хороша, густа, але не надто жирна, доволі швидко вбирається і не залишає неприємних відчуттів. І так, після нанесення шкіра зволожена та пом'якшена.

Але в мене великі питання щодо обіцянок заживлення тріщин! Хоч в мене, на щастя, немає такої проблеми, але навіть з ороговілою шкірою він не може впоратись🤷‍♂️. Тобто, так, є трохи зволоження, можливо, живлення, але це ніяк не впливає на загальний стан п'яточок і частоту педикіру (не дарма на фотографіях крем позує разом з електро-пилкою😋).

Таким чином, особисто для мене Eveline Cosmetics Extra Soft Cream виявився не достатньо дієвим і повторювати покупку не планую. Чому я не задоволена? Бо є крем, який дійсно виконує всі обіцянки і за кілька використань буквально зникають всі огрубілості і п'яточки стають гладенькими, ніби тільки після салонних процедур.

Рекомендувати ж Eveline можу лише тим, кому потрібне легке базове зволоження, а от якщо у вас більш суха та проблемна шкіра ніжок - то краще візьміть Lirene (ось тут детальний відгук на нього https://club.makeup.com.ua/post/14554/ ) . Так, він більш жирний за текстурою, пахне чайним деревом, але ефект точно того вартує!