Марія Bondar

Літр шампуню за 60 гривень

Літр шампуню за 60 гривень

Я давноо хотіла спробувати цей шампунь, але мене відлякувала ціна. Мені здавалося це ну дуже мало для нормального шампуню. А особливо того, що там цілий літр. Я наважилася все ж цей шампунь придбати. Коли я його купувала він був ще й на знижці - усього 60 гривень.

Затестивши я дуже переживала, що він нічого не помиє. А він помив!) І помив так гарно, що став моїм фаворитом. Це реально класний шампунь за такі бюджетні кошти.

А ще він неймовірно пахне. В мене аромат смузі - це просто неймовірний аромат йогурту лісові ягоди. Який він класний цей запах, досить яскравий і концентрований. Але пахне він тільки коли нюхаєш продукт в баночці. Коли шампунь змиваєш і сушиш волосся - воно вже нічим не пахне. Тому для любителів щоб волосся нічим не пахло це дуже гарний варіант.

Я можу сказати, що цей шампунь не поступається взагалі нічим дорогим аналогам. Миє він дуже добре, волосся не плутає, піниться дуууже гарно. Також гарно економний і в баночці його дуже багато. Мій висновок - однозначно так. Я буду брати його ще)