Фісташка

Нова функція на Makeup: консультація з косметологом

Нова функція на Makeup: консультація з косметологом

Інформацію про саму функцію можете подивитись тут

https://club.makeup.com.ua/post/31982/

Побачила я нову функцію на сайті про можливість безкоштовної консультації з косметологом, візажистом та нутриціологом. Звичайно, я одразу побігла перевіряти нову функцію і написала косметологу.

Для початку я коротко описала свою проблему і запитала, чи можна отримати консультацію. Консультантка відповіла ввічливо і роз'яснила, що для продуктивної співпраці їй потрібно більше інформації: фото шкіри і проблем, список косметики, якою я користуюсь, яка косметика мені не підійшла і чому, а також інші важливі питання.

Чати зі спеціалістами з'являються в месенджері мейкап клубу поряд з іншими чатиками, тому ви можете завжди повернутись туди і переглянути, що вам написали.

Ми домовились про продовження розмови наступного дня. Дівчина написала мені детальні поради, як можна зменшити висипи, трошки підкоригувала мій догляд та порадила деякі додаткові засоби. Вона дала поради по харчуванню і вказала, що треба перевірити здоров'я. Загалом, інформації для подумати я отримала багато, і зараз трошки коригую своє харчування та догляд.

Висновки

Звісно, така онлайн консультація не замінить особистої консультації у косметолога. Але це супер можливість отримати поради та підкоригувати свій догляд. Можливо, запитати поради, щоб не витрачати гроші дарма.

Тому я вважаю, що ця функція на сайті - 10 з 10 і точно буду нею користуватись.