YuliHrytskoff

Пінна сіль для ванни "Lollipop" Sovka Skincare Bubble Salt Lollipop

Пінна сіль для ванни "Lollipop" Sovka Skincare Bubble Salt Lollipop

Якщо я вже й знаходжу час на прийняття ванни, то мушу зробити це з максимальним задоволенням та користю! Ароматичні свічки, приємна музика, приглушене світло і корисності для тіла… Морська сіль чи магнієві пластівці… Це саме те, що насичує воду (й тіло) корисними мінералами та позитивно впливає на стан шкіри і загальне самопочуття. Одним із таких засобів є Пінна сіль для ванни "Lollipop" від українського бренду Sovka Skincare. Я й раніше часто використовувала морську сіль при прийнятті ванни, але таку ароматну й миловидну – вперше!) Тому спішу поділитись враженнями про неї і з вами!

Дівчата, ви тільки погляньте на цю красоту! Сіль поміщена у милий пластиковий флакончик, крізь який видно наповнення, а на обороті є вся необхідна інформація про засіб від виробника. При цьому, сама сіль різнокольорова та пофасована у флакончик шарами – один білий, інший рожевий. Ну це так гарно виглядає, що я просто не можу відірвати погляду від неї! І коли заходиш у ванну, перше, що привертає увагу – це саме ця різнобарвна сіль) Ну справжня окраса косметичної полички у ванній кімнаті!

Флакончик міцно закривається кришечкою на різьбу. До речі, на ній є контроль першого відкриття, що для мене (та й, думаю, для багатьох) є дуже важливим.

Об’єм пінної солі – 360 г. Це досить багато і вистачить її на декілька використань, оскільки для прийняття однієї ванни потрібно зовсім небагато засобу (але про спосіб використання солі трішки нижче по тексту). А, зважаючи на дуже навіть демократичну ціну цієї пінної солі – то виходить більш ніж доступно!

Склад засобу максимально простий і зрозумілий. До нього входить власне сама морська сіль та декілька допоміжних компонентів – м’які «безпечні» ПАР з природних джерел та ароматизатор і барвник.

Консистенція – середньої величини розсипчасті кристалики морської солі.

Колір. Як я вже зазначала на початку відгуку, сіль різнобарвна – один шар білий, інший – яскравий рожевий.

Запах. Ммм… це щось неймовірне! Сіль пахне цукерками – фруктовими льодяниками) І десь дуже віддалено, буквально фоново – йодні нотки (типовий запах морської солі). В загальному, аромат солоденький, «смачний» і надзвичайно приємний. У флаконі, звичайно, більш концентрований, та при розведенні солі у воді стає дуже легеньким, більш м’яким і ніжним. На шкірі після прийняття ванни не залишається.

Виробник рекомендує використовувати сіль таким чином: «Розчиніть 1 столову ложку солі у теплій воді. Збовтайте рукою. Якщо хочеться більше піни, додайте ще 1-2 ложки солі. Насолоджуйтеся ванною 15-20 хвилин та після змийте мильні залишки зі шкіри.»

Я ж використовую цю сіль цілком традиційно та відповідно до рекомендацій виробника – набираю, приблизно, пів ванни води температурою 37-38 градусів, розчиняю у ній дві повні столові ложки солі та допомагаю їй розчинитися, збовтуючи воду руками. До речі, сіль розчиняється дуже швидко, ніяких «танців з бубном» для цього не потрібно) Після цього вода набуває ніжного-ніжного рожевого відтінку, на поверхні з’являється невелика кількість піни, яка досить скоро зникає (принаймні, поки я робила фото, піна вже зникла), але сама вода відчувається трішки мильною. А ванну кімнату наповнює неймовірний аромат цієї солі) Далі – насолоджуюсь прийняттям такої ванни протягом 20-30 хвилин, а після – обов’язково ополіскую шкіру під душем, щоб вона не пересушувалася.

Що відчуваю після такої ванни? Задоволення! Ні, навіть так: ЗАДОВОЛЕННЯ! Тіло розслаблене, чудово знімається напруга з м’язів та спини, і, як зазначається в описі цієї солі виробником – «думки стають легшими», а настій – веселішим!))) От 100%!

Шкіра після ванни не пересушена, навпаки, та таке враження, наче стає більш пружнішою.

А ще, після такої ванни неймовірно спокійно та приємно спиться)

Ванну, як і шкіру, сіль не фарбує.

Алергії, подразнення чи будь-яких інших негативних реакцій сіль у мене не викликала.

скажу, що ця сіль чудова! Приймати з нею ванну – істинне задоволення та гарантовано приємно проведений вечір!) А ще, у виробника є широкий асортимент таких солей, серед яких кожен зможе вибрати на свій смак. Ну і для подарунку така сіль – точно чудовий варіант! Рекомендую і сама приглянула ще кілька варіантів)