Сидорчук Анжела

Порожні доглядові баночки, квітень 2024

Порожні доглядові баночки, квітень 2024

Закінчила так багато різних продуктів, що зараз дуже швидко і коротко розповім про основне.

Почну з піни для ванни від "Fresh Juice". Я вибрала аромат тірамісу і справді, ця піна пахне як солодкий десерт з великою кількістю какао та ванілі. Загалом в банці, це доволі густий гель світло-коричневого кольору, водичку трішки фарбує, але сама пінка біла, але для того щоб її було багато, потрібно й багато наливати цього гелю, даже неекономічний у використанні, але за свою ціну, не знаю чи варто очікувати більшого. Загалом варіант непоганий, придбала б ще, але вже з іншим ароматом.

2. Лосьйон для тіла Victoria's Secret "Love Spell". Це крутий лосьйон для нормальної шкіри, тому що він гарно вбирається і не лишає липкості, але аромат абсолютно не мій. Пахне чимось прокисшим, мені не сподобалось. З більш детальним відгуком можна ознайомитись в наступному дописі: https://club.makeup.com.ua/post/28200/

3. Тонік для обличчя Purles 118 - це мій фаворит серед тоніків, оскільки він зменшив кількість закритих комедонів на моєму обличчі. З мінусів аромат ванілі, дуже нав'язливий і неочікуваний в засобі для обличчя. Я буду купувати його ще раз, в холодний період, через наявні у складі кислоти. Більше про цей тонік, можете дізнатися тут: https://club.makeup.com.ua/post/35735/

4. Гель для душу Tesori d`Oriente Fiore Del Dragone - це непоганий варіант парфумованого гелю для душу. Аромат звичайних парфумів унісекс, але більше чоловічий, рідкий і через пакування можна використати набагато більше, ніж потрібно. Запах залишається на тілі, але недовго і не перебиватиме аромат ваших парфумів. Я думаю, що ще повторю його в майбутньому.

5. Дезодорант Uriage - для мене це варіант лише на весну-осінь, коли на вулиці ще не жарко, а в приміщенях ще немає опалення. Звичайно дезодорант не покликаний працювати з потовиділенням, але мене він не рятував від неприємного запаху в дуже жаркі дні. Тому якщо ви не страждаєте надмірним потовиділенням, то можете звернути увагу, але я особисто не повторю цей продукт.

6. Магнієва сіль "Epsom salt" - десь я почула, що так магній краще засвоюється, не знаю правда це чи ні, тому що спати я краще не починала після таких процедур, але дійсно ця сіль допомагала розслабитись і зняти напруження, тому думаю, що повторю покупку.

7. Зубна паста "Marvis" - паста як паста :) гарно піниться та очищує, але ця її кришечка мене дратувала все використання. Вона постійно випадала з рук, зовсім незручне пакування, тому ще раз купувати не буду.

8. Гель для вмивання від CeraVe - ця мініатюрка прийшла мене в подарунок до якогось замовлення. Це прозорий гель, який непогано піниться і гарно очищує шкіру обличчя. Ефекту вау не відчула і бажання купити повний розмір не з'явилось, але таким подарунок було приємно користуватись.

Ось такий був квітень місяць для мене. Насправді з тих пір, як я почала збирати порожні баночки, я постійно дивуюсь наскільки багато я закінчую. Сподіваюсь була корисною)

Сидорчук Анжела
6
Підписники
0