krutoguuz

Пусті баночки

Пусті баночки

Не так багато всього, як зазвичай, але трішки звільнила простір 🙈

1. Oriflame One Colour Stylist Ultimate Lip Liner олівець для губ- він був знайдений у мами і конфіскований, але дуже швидrо закінчився((( дуже не економний, але відтінок симпатичний)

2. IsNtree Hyaluronic Acid Watery Sun Gel SPF 50+ PA++++ - закінчила його на грані завершення трміну придатності, він комфортний легкий та поживний, але на суміші фільтрів тому як на мене він ідеальний на зиму. Тут детальніше писла про нього https://club.makeup.com.ua/post/25676/.

3. Грязьова маска для обличчя на основі грязей, мінералів і солей Мертвого моря від Satara - прикольна маска, але в повному розмірі б не взяла. А вот пробників набрала би на запас для поїздок або просто іноді вдома зробити. детальніше про неї тут https://club.makeup.com.ua/post/31406/.

4. Універсальний бальзам від Oriflame - здається він був у кожної і він не закінчувався, нарешті я його добила, бо він вже дкже набрид. впринципі чудово зволжує губи, але не самий зручний формат, щоб брати кудись з собою. В мене був з вишенькою, але здається я перепробувала в школі всі його смаки)

5. Очищувальна і відбілювальна маска з оксидом цинку і вітамінами РР, В1, Е, А, В7 від Sane - фото з нею 2 в каруселі, хотіла написати про неї окремий пост, але ну не зайшла вона мені. Не хочу про неї взагалі писати, бо мої очікування були завищені(

Після відчувається така якась кремова маска на шкірі, яка заважає шкірі дихати. Як на мене вона зовсім не для жирної шкіри, а для сухої та нормальної має бути. А ще не сподобалося це пощіпування неприємне після нанесення, такого в мене ще не було з масками, щоб так розчаруватися((( Добре, що я її не придбала в повному розмірі.

Що з цього пробували?

Пусті баночки
Пусті баночки