Anna Volkova

Улюблені відновлюючі маски для волосся

Найчастіше радять користуватися масками для волосся раз на тиждень або два тижні, але я користуюсь майже кожного миття, аби волосся залишалося більш слухняним, м'яким та доглянутим😢

Під час того як мию волосся, я наношу маску після шампуню та розчісую волосся прямо з маскою! А вже після маски обов’язково наношу кондиціонер.

Не знаю скільки всього читала, загалом так не дуже рекомендують, але мені здається що результат набагато кращий чим якщо робити навпаки!

Розчісую мокре волосся я завжди щіткою від Tangle Teezer, яку купляла на Makeup e 2017 році.

Отже масочки які я чередую між собою!

Перша масочка цієї зими: Відновлювальна маска для волосся Indola Innova Repair Treatment 🔥

Крута жирна маска, після якої волосся неймовірно мʼяке, наповнене та приємне на дотик.
Сама маска дуже густа, обʼєм здається маленький, але вистачає її справді на довго.
Ще плюс - це приємний аромат!

Друга маска: Маска відновлююча для пошкодженого волосся Insight Damaged Hair Restructurizing Mask 😍

Перший раз вирішила познайомитися з цим брендом, і замовила маску по відгуках і мені вона справді сподобалась!
Сама маска не настільки жирна по текстурі як попередня, але живить дуже добре. Після неї волосся також мʼяке та приємне! Головне для цієї маски це подовше її потримати (мій максимум був 20 хв)