YuliHrytskoff

Суфле для тіла "Персик" Sovka Skincare Body Suffle Peaches

Суфле для тіла "Персик" Sovka Skincare Body Suffle Peaches

Різного роду креми, лосьйони, молочко, баттери – ці засоби завжди присутні у моєму догляді за шкірою тіла, оскільки її якісне та регулярне зволоження є запорукою молодості, здоров’я та красивого зовнішнього вигляду. Проте, такий засіб як «суфле» для тіла я спробувала вперше тільки нещодавно, але воно мені сподобалось, тому ділюсь своїми враженнями про моє новеньке придбання - Суфле для тіла "Персик" Sovka Skincare.

Оформлення цього лосьйончику не тільки дуже гарне, але й практичне. Засіб розфасований у прозорий пластиковий флакон, що оснащений дозатором. На обороті флакону є вся необхідна інформація про засіб від виробника.

Помповий дозатор працює добре, не заїдає та не «плюється», має блокіровку, тому, за потреби, суфле можна брати з собою в дорогу, не боячись, що флакончик самовільно відкриється та засіб розіллється на оточуючі речі. Взагалі, я дуже люблю, коли флакони із доглядовою косметикою мають дозатор, бо, по-перше, це гігієнічно, а, по-друге, дуже зручно!

Об’єм лосьйону – 200 мл.

Та особливу увагу привертає зовнішній вигляд самого суфле – воно двошарове та являє собою переплетіння персикового та білого кольорів. Виглядає, наче мармур) Ну дуже гарно!

Склад суфле містить велику кількість зволожувачів та емолентів, натуральних олій, а також допоміжних компонентів по типу розчинників, емульгаторів, консервантів і т.д.

Згідно опису засобу виробником, активними компонентами складу цього суфле виступають такі складові, як:

· олія кавунових кісточок – усуває лущення і зневоднення, насичує шкіру ліпідами, що утворюють собою природний захисний шар шкірного покриву;

· масло ши - пом’якшує та підтягує шкіру, нормалізує гідроліпідний баланс, знімає запалення і прискорює процеси загоєння дрібних пошкоджень;

· гліцерин – створює на поверхні тіла невидиму захисну плівку, що запобігає надмірному вивільненню вологи;

· сквален – нормалізує синтез себуму, інтенсивно зволожує шкірний покрив;

· вітамін Е – це потужний антиоксидант, що захищає клітини від руйнування внаслідок оксидативного стресу, що спричиняє передчасне старіння.

Консистенція суфле кремоподібна, рідкувата та дещо водяниста. Але яка ж вона легка! От просто невагома… Абсолютно нещільна й нежирна.

Колір. Суфле двошарове та поєднує у собі два кольори – білий і персиковий. Проте, при нанесенні на шкіру кольори перемішуються, абсолютно її не забарвлюючи.

Запах. Пахне це суфле фантастично! Таким натуралістичним, справжнім персиком. Дуже соковито і так по-літньому) Запах суфле деякий час залишається на тілі після його нанесення – відчуваю його на собі близько години. Але запах дуже легенький, відчувається, тільки якщо нюхати шкіру, не шлейфить та парфуми не перебиває.

Використовую суфле щовечора після душу, наносячи масажними рухами на шкіру. За рахунок своєї легенької, трішки рідкуватої текстури, суфле дуже легко розприділяється по шкірі, буквально розтікаючись по ній. Поглинається буквально за руками, от просто миттєво! В мене ще ніколи не було такого засобу для тіла, який би так швидко поглинався) Тому вдягатися можна одразу після нанесення засобу та йти по своїм справам)

Після поглинання суфле на шкірі не залишається ні жирності, ні липкості, ні відчуття плівки, тільки зволоження і комфорт!

Суфле дає легке зволоження, дуже гарно заспокоює шкіру, знімає подразнення, якщо такі є на шкірі та відчуття стягнутості. Шкіра після використання цього засобу дуже гладенька, м’яка, приємна на дотик.

Як на мене, це хороший варіант на літо та тих, хто полюбляє наносити на шкіру зволожувальні засоби саме вранці!

Підсумовуючи, скажу, що Суфле для тіла "Персик" Sovka Skincare мені сподобалось! Дуже приємний аромат, який звучить на тілі, наче вуаль, не перебиваючи парфуми; швидке поглинання; легеньке зволоження – це його однозначні плюси! Суттєвих мінусів я для себе не знайшла, тому рекомендую спробувати, тим паче, що у виробника ці суфлешки є з різними цікавими ароматами, які точно припадуть вам до душі!)