Ирина 🦋

Мої засоби від Weleda швейцарська якість

Мої засоби від Weleda швейцарська якість

Мої улюблені ампули 🫶🏼, купую їх постійно💵, ті, кому їх рекомендувала, теж залишилися задоволені.

Олія насіння троянди 🌹москета стимулює обмінні та відновлювальні процеси у шарах шкіри, а олія персикових 🍑 кісточок допомагає шкіру наситити та зволожити, посилюючи її захисні функції.

Детальний допис про олію https://club.makeup.com.ua/post/32821/

Мої засоби від Weleda швейцарська якість
Мої засоби від Weleda швейцарська якість

Від виробника: зволожуючий і відновлюючий крем дбає про чутливу ділянку навколо очей і насичує шкіру м'якими, але багатими екстрактами. Тонкі лінії та ознаки втоми, такі як темні кола та набряклість, зменшуються, а колір обличчя знову виглядає свіжим та доглянутим.

Допис про цей крем https://club.makeup.com.ua/post/32815/

Розмарин 🌿 живить і зміцнює волосяні цибулини, активізуючи цим зростання волосся. Тонік нормалізує жировий баланс шкіри голови і сприятливо впливає на структуру нашого волосся, попереджаючи їх ламкість і випадання. Поєднуючись з натуральними ефірними оліями та гармонійно взаємодіючи, цілющі компоненти препарату тонізують шкіру голови та зміцнюють волосся 👩🏻, надаючи їм здорового сяючого вигляду 👍🏼

Допис про цей тонік https://club.makeup.com.ua/post/39344/

Завдяки систематичному використанню цієї олії 🧴покращуються зовнішній вигляд шкіри, кровообіг, відтік лімфи від уражених ділянок дерми, активізуються обмінні процеси по всьому організму. Крім екстракту сушеного березового листя, до складу продукту входять витяжки різних чагарників та трав.

Масло сподобалося, аромат нормальний як для такого засобу, воно густе не вбирається відразу в шкіру, зручно робити масаж.

Скляний флакон, що зручно є дозатор, флакон 100мл

Не знаю на скільки саме масло допомагає боротися з целюлітом, тут думаю більше заслуга саме масажу, але якість шкіри після цього масла мені подобається, шкіра м'яка, насичена без жирності. Конкретних проблем з целюлітом 🦵🏼 у мене не було, більше робила для профілактики.

100% натуральний багатофункціональний засіб для сухої та дуже сухої шкіри.

Живить, зволожує та пом'якшує дуже суху шкіру рук, ліктів, колін, стоп. Також крем підходить для догляду та відновлення сухої шкіри рук, що зазнала впливу агресивних зовнішніх факторів, наприклад, побутової хімії, холоду тощо. Цей крем отримала в подарунок при покупці тоніка для волосся, але ще не використала

Судячи з прочитаних відгуків для мене крем буде занадто жирний, віддам його на чоловіку, у нього буває алергія на руках і шкіра лущиться на пальцях (іноді навіть до тріщин), гадаю йому цей крем може підійти