Ирина ❤️

Мої засоби від Weleda швейцарська якість

Мої засоби від Weleda швейцарська якість

Мої улюблені ампули, купую їх постійно, ті, кому їх рекомендувала, теж залишилися задоволені.

Олія насіння троянди москета стимулює обмінні та відновлювальні процеси у шарах шкіри, а олія персикових кісточок допомагає шкіру наситити та зволожити, посилюючи її захисні функції.

Моя шкіра нормального типу, без висипань і лущень, є невеликий купероз на крилах носа і перші ознаки старіння у вигляді невеликих мімічних зморшок під очима і кількох зморшок, що на лобі

Наношу у вечірньому догляді, 1 ампули мені вистачає на 2 рази (можна і на 3 розділити, але я не знаю скільки можна зберігати у відкритому вигляді, тому все що зайве використовую на зону декольте)

Відкриваються без проблем, усередині олія з ароматом троянди ( в упаковці 7шт) Люблю наносити їх на обличчя, шию, декольте та робити легкий масаж. Наношу трохи навіть під очі (на кісточку)

Вбираються дуже добре, не залишаються на обличчі жирною плівкою. Можу їх нічим не закривати, іноді закриваю кремом або маскою зі свого вечірнього догляду. Так само думаю можна відразу додати частину ампули в крем, змішати і вже в такому вигляді нанести (знаю так робить моя подруга, якій я їх порадила).

Мені подобається моя шкіра на ранок після них, немає сухості, стягнутості, жирного блиску. Пори не забивають, жирність або якісь негативні реакції шкіри не викликають. Ампула за ніч повністю вбирається і немає почуття, що вранці з обличчя змивається плівка. Використовую їх зазвичай курсом 7 днів.

Рекомендується наносити курсом: при втомленій, сухій шкірі - щовечора протягом 7 днів, при нормальній та змішаній шкірі 2 рази на тиждень увечері протягом 4 днів.

Вони у мене завжди в обраних товарах на makeup, купуватиму і далі. Дуже рекомендую вам спробувати їх.

Мої засоби від Weleda швейцарська якість
Мої засоби від Weleda швейцарська якість

Від виробника: зволожуючий і відновлюючий крем дбає про чутливу ділянку навколо очей і насичує шкіру м'якими, але багатими екстрактами. Тонкі лінії та ознаки втоми, такі як темні кола та набряклість, зменшуються, а колір обличчя знову виглядає свіжим та доглянутим.

Крем не густий, молочного кольору, практично без аромату, туба з тоненьким носиком (зручно видавити невелику кількість крему). Вбирається він дуже швидко, не залишаючи жирності або липкості, не відчувається на обличчі, тому використовую його у своєму денному догляді, після застосування можна відразу наносити макіяж. Після використання шкіра зволожується та підтигується. За час використання жодних подразнень не викликав.

Мої інші креми під очі:

Антивіковий крем-сироватка з колагеном для шкіри навколо очей https://club.makeup.com.ua/post/33060/

Крем під очі з тринексамовою кислотою та вітаміном С https://club.makeup.com.ua/post/32874/

Маска "Інтенсивне зволоження для обличчя та очей" https://club.makeup.com.ua/post/33229/

Засіб збагачений цінними природними компонентами – він містить цілющий екстракт розмарину, натуральну витяжку з листя хрону та унікальний екстракт очитування пурпурового. Розмарин живить і зміцнює волосяні цибулини, активізуючи цим зростання волосся. Тонік нормалізує жировий баланс шкіри голови і сприятливо впливає на структуру нашого волосся, попереджаючи їх ламкість і випадання. Поєднуючись з натуральними ефірними оліями та гармонійно взаємодіючи, цілющі компоненти препарату тонізують шкіру голови та зміцнюють волосся, надаючи їм здорового сяючого вигляду.

Купувала цей тонік кілька разів для профілактики випадання волосся у весняний період, коли волосся починало випадати більше, ніж звичайно. Також у чоловіка було випадання волосся, на ньому теж використовувала. Дуже не зручний скляний флакон та дозатор у ньому, тому завжди переливаю у більш підходящі флакончики від інших засобів. Тонік наносила на чисте волосся і масажувала шкіру голови кілька хвилин. Зазвичай робила це раз на 2-3 дні після миття голови, іноді кожен день, навіть якщо голову цього дня не мила. Засіб волосся на жирніть і не бруднить, але так само і голову з ним не стала мити рідше (як зазвичай 1 раз на 3 дні). У чоловіка ця проблема більш виражена на відміну від мене, тому він весь час застосовує такі засоби для волосся, періодично їх змінюючи для підтримки ефекту Ось список, що використовували ще для вирішення проблеми Daeng Gi Meo Ri Vitalizing Scalp Pack For Hair-Loss, La'dor Dermatical Scalp Tonic, Placen Formula Lanier Classic, Placen Formula Tonic Hair And Scalp Lotion, Vichy Dercos Densi-Solutions Hair Mass Recreator Concentrate, Vichy Dercos Energy+ Stimulating Shampoo, MinoX Shampoo, цей шампунь

Orising CalmOrising та комплекс вітаминів Oxford Biolabs TRX2 рекомендував трихолог (купувала на makeup, тому що у лікаря на ці кошти ціни були значно вищими)

Про мої інші улюблені засоби для волосся https://club.makeup.com.ua/post/33208/

Завдяки систематичному використанню цієї олії покращуються зовнішній вигляд шкіри, кровообіг, відтік лімфи від уражених ділянок дерми, активізуються обмінні процеси по всьому організму. Крім екстракту сушеного березового листя, до складу продукту входять витяжки різних чагарників та трав.

Масло сподобалося, аромат нормальний як для такого засобу, воно густе не вбирається відразу в шкіру, зручно робити масаж.

Скляний флакон, що зручно є дозатор, флакон 100мл

Не знаю на скільки саме масло допомагає боротися з целюлітом, тут думаю більше заслуга саме масажу, але якість шкіри після цього масла мені подобається, шкіра м'яка, насичена без жирності. Конкретних проблем з целюлітом у мене не була, більше робила для профілактики.

Олія для тіла Weleda Pomegranate Regenerating Body Oil

100% натуральний багатофункціональний засіб для сухої та дуже сухої шкіри.

Живить, зволожує та пом'якшує дуже суху шкіру рук, ліктів, колін, стоп. Також крем підходить для догляду та відновлення сухої шкіри рук, що зазнала впливу агресивних зовнішніх факторів, наприклад, побутової хімії, холоду тощо. Цей крем отримала в подарунок при покупці тоніка для волосся, але ще не використала

Судячи з прочитаних відгуків для мене крем буде занадто жирний, віддам його на чоловіку, у нього буває алергія на руках і шкіра лущиться на пальцях (іноді навіть до тріщин), гадаю йому цей крем може підійти

Мої інші крема для рук якими користувалася я чи мій чоловік (у нього проблемна шкіра рук на відміну від моєї)

Esfolio Pure Skin Moisture Milk Hand Cream 🐮 (Корея) https://club.makeup.com.ua/post/33148/

D'oliva Pharmatheiss (Olivenöl) Cosmetics (Німеччіна)

Nuxe Reve de Miel Hand And Nail Cream (Франція)

Benton Shea Butter and Coconut Hand Cream (Корея)

Для проблемної шкіри рук:

Rilastil Xerolact Hand Cream 🍨 (Італія) https://club.makeup.com.ua/post/32628/

Neutrogena Norwegian Formula Concentrated Hand Cream Unscented (США/Франція)

CeraVe Reparative Hand Cream (США/Франція)

Isehan Medicated Hand Cream ( Японія)

Mediceuticals Special Care Dual Moist (США)

La Roche-Posay Cicaplast Mains (Франція)

Eucerin Repair Hand Creme 5% Urea (Німеччина/Польща)

Biotrade Keratolin Hands Cream (Болгарія)

Про крема для проблемних ніг 👣https://club.makeup.com.ua/post/34179/