Sofiia Ts

Лінійка догляду за тілом Marie Fresh Cosmetics Must Have

Лінійка догляду за тілом Marie Fresh Cosmetics Must Have

Всім привіт, Marie Fresh Cosmetics давно є моїми фаворитами, а ці засоби тільки підтвердили це.

Так як я любитель засобів для обличчя, для тіла мені дуже ліниво все робити 😅 Тому я обираю засоби максимально функціональні та базові, часто беру ті самі лінійки та набори.

Я завжди в пошуках делікатного непарфумованого очищення на м'яких чи кокосульфатах. Це один із засобів, який відповідає моїм вимогам, а саме:

- нема агресивних ПАВ;

- відсутність сильних віддушок;

- об'єм (не встигне набриднути);

- приємний легкий аромат;

- упаковка, а саме присутність дозатора.

Гель має рідку текстуру ледь помітного рожевого кольору, пудровий неприторний солодкуватий аромат, який не лишається на тілі, піниться середньо. Очищає делікатно, не порушуючи захисний бар'єр. Мені вистачила на 2 місяці за майже щоденного використання.

Що по складу?

Aqua, Coco-Betaine, Sodium Coco-Sulfate, Capryloyl/Caproyl Methyl Glucamide, Citric Acid, Sodium Olivoyl Glutamate, Disodium Cocoyl Glutamate, Glycerin, Nephelium Lappaceum Peel Extract, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Inulin, Fructose, Parfum, Limonene, Linalool, Propylene Glycol, Potassium Sorbate, CI 75470.

Склад маленький, але і це добре для щоденного засобу: багато м'яких ПАВ, зволожувачі, лимонна кислота, пребіотики, безпечні консерванти.

Як і для гелю, в мене є певні вимоги і для крему для тіла 😄 Майже такі самі як до гелю, але я б ще додала легкість текстури та відсутність плівки опісля. Тут, звичайно, також метч по засобу.

Легкий крем, який після душу чудово зволожує шкіру тіла, швидко вбирається, не залишаючи після себе слідів, аромат також пудровий, солодкуватий. Вистачає на дуже довго, я замовляла 4 місяці назад, а в мене точно є ще 1/3 баночки. Але засіб потрібно використати протягом 6 місяців після відкриття.

Що по складу?

Aqua, Coco-Caprylate/Caprate, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Glycerin, Glyceryl Citrate/Lactate/Linoleate/Oleate, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Nonanoate, Glyceryl Polyacrylate, Trehalose, Urea, Serine, Pentylene Glycol, Algin, Caprylyl Glycol, Sodium Hyaluronate, Pullulan, Disodium Phosphate, Potassium Phosphate, Nephelium Lappaceum Peel Extract, Lecithin, Helianthus Annuus Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Sodium Polyacryloyldimethyl Taurate, Propylene Glycol, Propanediol, Benzoic Acid, Potassium Sorbate, Parfum, Limonene, Linalool, Citral, CI 75470.

Крем на основі води, який в комплексі з емолентами рослинного походження, емульгаторами та натуральними зволожувачами втримує цю воду в шкірі. І разом з цим, є антиоксиданти та гіалуронова кислота, які сприяють цьому.

Висновок. Набір мене влаштував більше ніж я очікувала. На зиму крем був трохи заслабкий, але на зараз якраз супер! Оцінка засобам 9/10, і в майбутьному буду замовляти ще 👍