Мій project pan Ч.4
Підтримую рух свідомого ставлення до косметики
Привітик сьогодні ділюсь черговими результатами по моєму project pan.
Сьогоднішній звіт - історія про мої класні результати та продукти, які мені вже вдалось закінчити.
Чому я безмежно рада)
Попередню частину можна прочитати тут:
Палетки тіней Reloaded від Revolution
Завдяки активному використанню цього відтінку, як я і очікувала, мені вдалось йог о закінчити.
Окрім білого кольору я активно користувалась іншими рефілами, але наразі не буду залишати цю палетку в проекті.
Планую дочекатись моменту, коли результат використання інших відтінків буде більш помітним.
Консилер Born to glow від NYX
Продукт над яким дуже стараюсь і який все ще не хоче зі мною прощатись.
У мене таке враження що ми будемо з ним нерозлучні до літа))
Бальзам для губ від Lapush
Ще одна моя перемога цього місяця))
Замість в проект додаю бальзамик для губ в старій формулі від Mermade, адже дуже хочеться спробувати новий в оновленій формулі.
Стільки ж на нього гарних відгуків тут в клубі читала))
Тональний засіб від Eveline
Закінчила цей засіб чому дуже рада, адже взамін маю стільки всього цікавого і стільки всього хочеться спробувати ще.
Точно більше до цього тонального не повернусь, адже він дуже примхливий і по-різному поводить себе на шкірі.
Тональний засіб від Givenchy
Засіб, що міцно тримає свої позиції, але трохи вже нарешті помітний прогрес.
Також думаю, що я з ним до літа, але побачимо))
Бюджетні олівчики від LCF/Ruby Rose та хайлайтер від Maybelline
Цього місяця намагалась активно працювати з олівчиками для губ, але результати малопомітн і.
А ще зрозуміла, що некоретно відображала результати олівчиків, і що краще їх було би заміряти, що власне нарешті і зробила.
Також додаю новий продукт - кремовий хайлайтер від Maybelline у стіку, адже справді маю дуже багато хайлайтерів і таки пора вже хоч щось закінчити.
Блиск плампер від Astra
Дуже неочікувано порадував своїми результатами цей блиск, зовсім скоро його закінчу.
Наразі вже навіть зняла обмежувач.
Думаю, що в майбутньому його закінчу, але ще маю достатньоо продуктів для губ та нових хотілок.
Як Вам мої результати ?
Дякую що дочитали допис до кінця))
Коментарі (0)