YuliHrytskoff

Скраб для тіла "Фруктова веселка" Sovka Skincare Sorbet Scrub Fruit Rainbow

Скраб для тіла "Фруктова веселка" Sovka Skincare Sorbet Scrub Fruit Rainbow

Скраб для тіла "Фруктова веселка" від українського бренду Sovka Skincare – це щось дивовижне! Хоч і маю зараз в наявності дві ще практично повні баночки скрабів для тіла, але побачивши цей – я не втрималась і замовила його до своєї «колекції»! В першу чергу мене привернув, звичайно, цей веселковий дизайн засобу, та по якості він виявився не менш чудовим, як і зовнішньо!

Тож, розповідаю про нього більш детально.

Скраб для тіла "Фруктова веселка" Sovka Skincare Sorbet Scrub Fruit Rainbow

Скраб розфасований у прозору баночку-шайбу, виготовлену із якісного пластику та крізь яку видно її дивовижне наповнення.

На обороті баночки – вичерпна офіційна інформація про засіб від виробника.

Баночка міцно загвинчується кришечкою. Під нею – пластикова захисна мембрана. Для зручності відкриття, мембрана оснащена спеціальним "язичком".

Об'єм скрабу – 310 г.

Та основний скарб – це наповнення цієї баночки!) Скраб різнобарвний, веселковий – складається із вертикально наповнених шарів різного кольору. Це неймовірно круто виглядає! Скраб хочеться розглядати, вдихати його аромат… Ну справжня кольоро- та ароматерапія у власній ванній кімнаті!

А ще – це істинна окраса косметичної полички у ванній кімнаті!

Склад. Основу складу скрабу складає цукроза – вона ж виконує і ексфолюючу функцію, і, водночас, являється хорошим зволожувачем для шкіри. Окрім цього, склад насичений великою кількістю корисностей, наприклад, кокосовою, мигдальною оліями, антиоксидантами, емолентами. Звичайно, є й допоміжні компоненти по типу розчинників, регуляторів в’язкості, барвників та віддушок. Але, в цілому, склад непоганий.

Консистенція скрабу пастоподібна, з включенням середньої величини ексфолюючих часточок. Скраб дуже добре просочений оліями, що робить його таким маслянистим і м’якеньким. Спершу олії навіть трохи просочувалися на поверхню, але після декількох використань текстура стала більш однорідною.

При використанні скраб «тримається купи», не розтікається та не осипається ні під час його нанесення, ні під час використання, що робить його використання дуже зручним і економним.

Колір. Здається, наче в цьому скрабі зібралися всі кольори веселки та навіть більше! Скраб складається із вертикальних шарів різних кольорів, а всього я їх налічила десять. Ну це дуже красиво дивиться – незвично, оригінально та надзвичайно естетично! При використанні скрабу кольори між собою змішуються. Але таких барв боятися не треба, адже скраб не фарбує ані шкіру, ані ванну.

Запах. Ммм… як і в інших засобах від Sovka Skincare, які я пробувала, - фантастичний! Цукерковий, фруктових льодяників… Вловлюю нотки банану та полуниці – як у жуйти, тої самої, з дитинства… Ну дуже приємний і «смачний»! На шкірі, на жаль, надовго не залишається (а шкода).

Використовую цей скраб я цілком стандартно – на попередньо змочену шкіру наношу невелику кількість засобу і роблю легкий масаж протягом декількох хвилин. Потім змиваю проточною водою. Повторюю процедуру 1-2 рази на тиждень.

Скраб дуже легко розподіляється по шкірі, не осипається ні під час його нанесення, ні при масажних рухах.

Кристалики, хоч і середньої величини, але при контакті з вологою трішки підтаюють, тому скрабування виходить досить делікатним та, завдяки цьому, скраб підійде навіть для чутливої шкіри. По жорсткості я би охарактеризувала цей скраб як середній – він добре відлущує шкіру, зовсім не травмуючи її.

Тепер щодо ефективності. Скраб дуже якісно відлущує шкіру, оновлюючи епідерміс. Хоч скраб і по текстурі досить жирненький, добре просочений оліями, та жирної плівки на шкірі він не залишає, тому його можна спокійно використовувати навіть безпосередньо перед процедурою епіляції.

Шкіра після скрабу виглядає оновленою, дуже гладкою та зволоженою – навіть немає необхідності використовувати крем для тіла. Також після використання засобу шкіра виглядає більш пружною та еластичною. Ну і, звичайно, скраб створює приємний масажний ефект та приносить нереальне задоволення своїм виглядом і ароматом!

Підбиваючи підсумки, хочеться сказати, що Скраб для тіла "Фруктова веселка" Sovka Skincare мені цілком сподобався за всіма можливими параметрами! І склад у нього насичений всілякими корисностями, і дія на шкіру прекрасна, а чого вартий тільки зовнішній вигляд і запах! Звісно, ​​його варто спробувати!