Євгенія 👩

#multilipstick

#multilipstick
#multilipstick
#multilipstick
#multilipstick

Всім привіт✌️

Нарешті і я доєднуюсь до челенжу красуні alena.rosee ❤️. Для створення цього макіяжу я обрала найбюджетнійший "мультитаскер" - олівчик для очей Colour Intense Be Bold у відтінку №205 "Ягідний", який чудовой виглядає не тільки на очах, але й на губах та навіть на щічках😍.

Ну а тепер більш детально про олівчик та макіяж👇

  • Зовнішній вигляд: олівчик механічний, у пластиковому футлярі. Викручується на всю довжину, не обламується. Колір ковпочка повністю відповідає обраному відтінку. Вага: 1 гр, але витрата дуже економічна, навіть якщо використовувати не тільки для очей).
  • Стік: має стандартну товщину. Кінчик закруглений, згодом трохи затирається і деформується, але при цьому залишається комфортним у нанесенні. Спочатку я думала, що стік затовстий для малювання стрілочки, але помилялася).
  • Консистенція та аромат: олівець має кремову, пластичну та ковзну текстуру. На дотик вона м'яка, злегка жирнувата, але без липкості. Аромат не дуже приємний, бо пахне пластеліном, але він швидко вивітрюється, тому не завдає ніякого дискомфорту.
  • Відтінок: №205 "Ягідний" - він яскраво-рожевий, навіть з натяком на фуксію). Соковитий та дійсно ягідний. Може трохи змінюватися в залежності від освітлення.
  • У нанесенні: взагалі не проблемний. М'яко ковзає по шкірі, не кришиться, не розтікається. Має насичену пігментацію з першого шару нанесення, а також піддається нашаровуванню. Дуже м'яко розтушовується. Не забивається у складочки і не збирається у грудочки. Фініш у нього матовий, але не сухий.
  • Стійкість на губах - 3-4 години, на очах та щічках - до 8 годин. Видаляється абсолютно будь-яким засобом для зняття макіяжу.

Олівчик дійсно класний, планую придбати всі відтінки з колекції💗

  • Очі: спочатку я хотіла використовувати олівець в якості тіней, але розтушувавши, зрозуміла, що погляд у мене вийшов надто хворобливим з таким відтінком. Тому намалювала стрілочку, сподіваюся, це відповідає правилам челенджу). Стрілочка намалювалася дуже швидко, навіть нічого не довелося виправляти, як на мене, вона вийшла досить акуратною і в міру тонкою). Туш - Maybelline Sensational.
  • Губи: нанесла олівець на всю поверхню губ, фініш вийшов матовим і мені не вистачало блиску, тому поверх олівця я нанесла ще й олію від Lamel, яку мені подарувала Карина Швець❤️. Як на мене, то ці два продукти дуже круто сконектилися, олійка не розмазала олівець, а лише надала йому гарний, трохи дзеркальний ефект).
  • Рум'яна -олівцем на вилицях поставила по 4 крапки, трохи розтушувала їх пальчиком, а потім пензликом почала виводити в легку димку). Для рум'ян відтінок прекрасний, чудово виглядає, не залишає плям, це як кремові рум'яна, тільки в олівці). Ніяких висипів у мене не трапилося, але все ж таки, я б не радила використовувати олівець в якості рум'ян, все-таки не для того призначений).
  • Тон - Lamel Smart Skin, тому так сильно блищить обличчя та хоч вбийте мене, але для мене це жирний, а не природній блиск).

Наче все розповіла, допис та образ выйшли з дуже рожевим настроєм, що не дивно, бо я обожнюю цей колір🩷

Дякую за увагу💕