ksnklb

Засіб, який склеїть кінчики чи посіче?

Ці мініатюрки потрапили мені у подарунок, ще один засіб від La'dor, з яким мене знайомить Ta_nyaaaaaaa , дякую тобі ❤️.

Оскільки це мініатюри, тому інформації особливо не потрібно на них очікувати. Але навіть у такому форматі вони виглядають мило.
Однієї мініатюрки мені ледве вистачило на одне застосування, двох було б ідеально.
Для волосся із середньою густиною, може вистачити однієї мініатюри.
Дизайн у стилі бренду, лаконічно.

Всередині нас очікує біла рідина середньої густини, вона нагадує гелі, відчувається, що у складі силікони, адже він має характерну силіконистим засобам текстуру.
Аромат мені панадує свіжі яблука, але при цьому косметичний. На волоссі не залишається. Одразу при нанесенні яскравий.
Розприділяється досить легко. Оскільки я наносила на вологе волосся, не можу бути впевнена, як засіб вбирається. Та точно можу сказати, що на моєму волоссі липкості та "склеяності" не було.

Коли волосся висихає, то кінчики відчуваються більш еластичними, вони справді наче "обгорнуті" цим засобом і по відчуттях сильніші одразу мають навіть гарний вигляд.
Волосся також розчісується легко.
При першому використані мої кінчики були до стрижки і впринципі, візуально я не бачила особливо багато посіченого. Та мене дуже занепокоїв стан моїх кінчиків саме після другого використання, адже перед цим я рівняла довжину і відповідно посічених кінчиків у мене не було.
Та на третьому фото ви можете побачити, що мої кінці не в задовільному стані. Це фото зроблене вже за два дні після миття та застосування цього засобу.
І от саме це мене дуже здивувало.

Загалом я розумію, що цей засіб працює в основному на візуал і не довго. Кінчики він точно не врятує.
Та все ж, я дуже рада, що є такі мініатюрки, які можуть дати зрозуміти, чи підходить засіб, чи ні.

Склад в основному складається із силіконів, структурних компонентів, що робить нанесення зручний, а візуальний ефект помітним.

Water – вода.
Cyclopentasiloxane – силікон.
Dimethicone – силікон.
Propylene Glycol – консервант, зволожувач, розчинник.
Cetyl Alcohol – структуроутворювач.
Glycerin – зволожувач.
Glyceryl Stearate – емульгатор.
Hydroxyethylcellulose – згусник.
Hydroxyacetophenone – антиоксидант.
Cetrimonium Chloride – консервант, емульгатор.
Tocopheryl Acetate – антиоксидант.
Lauryl Alcohol – регулятор в'язкості.
Myristyl Alcohol – регулятор в'язкості.
Stearyl Alcohol – структуроутворювач.
Dimethiconol – силіконовий полімер.
Hydroxyethyl Urea – зволожувач.
Moringa Oleifera Seed Oil – емолент.
Snail Secretion Filtrate – антиоксидант.
Butylene Glycol – посилює дію інших компонентів.
Hydrolyzed Collagen – плівкоутворювач.
1,2-Hexanediol – сполучний агент, зволожувач.
Ethyl Hexanediol – розчинник.
Hydrolyzed Keratin(2.5 ppm) – розчинник.
Pentylene Glycol – ароматизатор.
Hexyl Cinnamal – ароматизатор.
Limonene – ароматизатор.
Fragrance – ароматизатор.