krutoguuz

Моя армія

Моя армія

Як їх обираю по настрою)

Раніше вже показувала її https://club.makeup.com.ua/looks/20830/.

Її фішкою є те, що вона зроблена з переробленого пластику та має змінні насадки. Я купувала її в Польщі і тепер залишилася остання насадка і треба когось відправляти за новими)

Вічна класика не просто так, ці щітки в моєму житті ще з дитинства. Мама завжди купувала на всю сім'ю, а нас якраз четверо( в пачці їх теж 4) різних кольорів і кожен мав свій колір. Навіть зараз як мама бере пачку мій колір завжди чекає на мене. Вона середня по жорскості була) Бо зараз ребрендинг у бренду і вони змінили жорсткість та кольори трішки(((

З цими щітками я подружилася під час носіння брекетів. М'які, але одночасно досить збиті щетнка, які гарно прочищали мені брекети. І тут дуже гарні кольори в них, особливо ось цей синій, мій самий улюблений. Раніше були щетинки теж сині і вона мені дуже подобалася, заразбільш патріотичні)

Її я колись побачила в дописі Strange Love https://club.makeup.com.ua/post/24287/ З часом придбала, але ми ще не до кінця подружилися. Інколи я про неї забуваю, інколи мені здається, що вона занадто ніжно очищує(( Ще точно її не зрозуміла, ще потрібен час для знайомства.

А скільки в тебе зубних щіток?