molena

Інтенсивний догляд для чутливих зубів Biorepair

Інтенсивний догляд для чутливих зубів Biorepair

Були такі щасливі часи, коли я не знала, що таке чутливість зубів. Дивилась рекламу зубних паст, де люди ойкали, коли кусали яблуко, і дивувалася.

Та все змінюється, і мій неправильний прикус з часом призвів до утворення мікротріщин на емалі. Плюс всіляки нюанси з лікуванням зубів - і ось я вже в темі засобів проти чутливості зубів.

Хочу розповісти вам про десенситайзер від Biorepair. Це набір для короткочасного використання - розрахований на 7-10 днів. За потребою курс можна повторювати через кожні 6 місяців.
В наборі:

▪️тюбик з пастою

▪️силіконова капа

▪️інструкція кількома мовами, включаючи рос, українською немає.

Спосіб застосування простий: після ранкового чищення зубів, наносимо на капу пасту, вставляємо в рот і тримаємо від 2-х до 10 хвилин.
Я вирішила проявити героїзм і в переше застосування витримати 10 хв. Не робіть так! На 8 хв в мене почалося шалене слиновиділення та рвотні позиви (вибачте за подробиці), ледь добігла до вмивальника. Все ж таки, до капи треба поступово звикати.

Зроблена вона якісно, з плотного, але досить гнучкого силікона. Капа універсальної форми, охоплює всі зуби, легка у догляді. Мабуть, це саме цінне, що є в наборі.

Особливістю пасти є висока концентрація мікрочастинок гідроксиапатита - 280 мг/г. Якщо ви знайомі з зубними пастами для чутливих зубів, то вже неодноразово бачили цей компонент. За будовою ці мікрочасточки схожі з емаллю та вбудовуються в пошкоджену поверхню зуба.

За іншими характеристиками це як звичайна зубна паста: біла та помірно м'ятна.
Склад зазначений як повністю безпечний, не містить такі речовини як SLS (SodiumLaurylSulphate), AbrasiveSilica, TitaniumDioxide, Fluoride (фтор) і Paraben.

Чи працює цей інтенсивний догляд? Так, працює! Дуже ефективно та тривало знижує чуттєвість зубів, як і обіцяно, з першого використання. За 10 днів використала приблизно 2/3 тюбика.

Але! Мені ця паста з набору здалася дуже знайомою. І, трохи покопавшись в пам'яті, згадала про зубну пасту цього ж бренда - Biorepair Sensitive Plus Teeth.
Їх відрізняє концентрація гідроксиапатита. 280 мг/г у пасті з набору та 240 мг/г у пасті, про яку я згадала.
Об'єми 50 та 75 мл відповідно. Виходить, що в наборі майже півціни ми платимо за капу.

Надалі не бачу сенсу купувати такий набір, адже капа в мене вже є. Просто буду періодично брати зубну пасту і за потребою раз на півроку проводити інтенсивний догляд.

Інтенсивний догляд для чутливих зубів Biorepair
Інтенсивний догляд для чутливих зубів Biorepair
Інтенсивний догляд для чутливих зубів Biorepair
Інтенсивний догляд для чутливих зубів Biorepair