Інтенсивний догл яд для чутливих зубів Biorepair
Наскільки він ефективний та чи є дешевша альтернатива?
Були такі щасливі часи, коли я не знала, що таке чутливість зубів. Дивилась рекламу зубних паст, де люди ойкали, коли кусали яблуко, і дивувалася.
Та все змінюється, і мій неправильний прикус з часом призвів до утворення мікротріщин на емалі. Плюс всіляки нюанси з лікуванням зубів - і ось я вже в темі засобів проти чутливості зубів.
Хочу розповісти вам про десенситайзер від Biorepair. Це набір для короткочасного використання - розрахований на 7-10 днів. За потребою курс можна повторювати через кожні 6 місяців.
В наборі:
▪️тюбик з пастою
▪️силіконова капа
▪️інструкція кількома мовами, включаючи рос, українською немає.
Спосіб застосування простий: після ранкового чищення зубів, наносимо на капу пасту, вставляємо в рот і тримаємо від 2-х до 10 хвилин.
Я вирішила проявити героїзм і в переше застосування витримати 10 хв. Не робіть так! На 8 хв в мене почалося шалене слиновиділення та рвотні позиви (вибачте за подробиці), ледь добігла до вмивальника. Все ж таки, до капи треба поступово звикати.
Зроблена вона якісно, з плотного, але досить гнучкого силікона. Капа універсальної форми, охоплює всі зуби, легка у догляді. Мабуть, це саме цінне, що є в наборі.
Особливістю пасти є висока концентрація мікрочастинок гідроксиапатита - 280 мг/г. Якщо ви знайомі з зубними пастами для чутливих зубів, то вже неодноразово бачили цей компонент. За будовою ці мікрочасточки схожі з емаллю та вбудовуються в пошкоджену поверхню зуба.
За іншими характеристиками це як звичайна зубна паста: біла та помірно м'ятна.
Склад зазначений як повністю безпечний, не містить такі речовини як SLS (SodiumLaurylSulphate), AbrasiveSilica, TitaniumDioxide, Fluoride (фтор) і Paraben.
Чи працює цей інтенсивний догляд? Так, працює! Дуже ефективно та тривало знижує чуттєвість зубів, як і обіцяно, з першого використання. За 10 днів використала приблизно 2/3 тюбика.
Але! Мені ця паста з набору здалася дуже знайомою. І, трохи покопавшись в пам'яті, згадала про зубну пасту цього ж бренда - Biorepair Sensitive Plus Teeth.
Їх відрізняє концентрація гідроксиапатита. 280 мг/г у пасті з набору та 240 мг/г у пасті, про яку я згадала.
Об'єми 50 та 75 мл відповідно. Виходить, що в наборі майже півціни ми платимо за капу.
Надалі не бачу сенсу купувати такий набір, адже капа в мене вже є. Просто буду періодично брати зубну пасту і за потребою раз на півроку проводити інтенсивний догляд.
Коментарі (0)