Ірина 🦋

Зволожуюча маска, яка більше живить

Маска виробляється в Польщі 🇵🇱, це зволожуюча маска 💧для сухої та тьмяної шкіри, відновлює оптимальний гідроліпідний баланс епідермісу, покращує його колір, повертає йому втрачене сяйво 🤩

На цю маску я натрапила випадково на makeup коли шукала якусь недорогу маску з непоганим складом. Склад у цій масці дійсно добрий, багато натуральних олій та екстрактів 🌿, вона включає в себе цілий комплекс активних натуральних компонентів - олія кокосу 🌴, олія ши, веганський колаген, рослинні екстракти ☘️, вітаміни та пребіотики. Засіб робить шкірний покрив шовковистим, оксамитовим і сяючим ☺️

Переваги маски Bielenda Skin Restart Sensory Moisturizing Prebiotic Mask:

💦 веганська формула з пребіотиками;

💦 глибоко зволожує шкіру та усуває ознаки її сухості;

💦 інтенсивно насичує епідерміс корисними речовинами – жирними кислотами, вітамінами, мінералами, антиоксидантами;

💦 підвищує пружність шкірного покриву;

💦 має освітлювальні властивості;

💦 вирівнює колір шкіри та повертає їй втрачене сяйво;

💦 підтримує здоровий мікробіом епідермісу;

💦 уповільнює процеси старіння;

💦 підсилює природну захисну функцію шкірного покриву.

Пакування: гарна скляна баночка із захисною фольгою всередині 👍🏼, що я дуже люблю в косметиці і розумію, що до мене продукт ніхто не відкривав. Має обʼєм 50мл, так само є пробники на 8г, їх вистачає на кілька разів, тому є можливість оцінити маску перед покупкою повного розміру 😻

Зовнішній вигляд та аромат: Вона кремова, блакитного кольору 🩵з маленькими кольоровими 🌈вкрапленнями як кульки, але при нанесенні шкіру маски, вони не дряпають, а тануть від тепла на ній. Має приємний дуже ніжний аромат 🪻

Моя шкіра нормального типу, з ознаками старіння, що починаються, у вигляді дрібних мімічних зморшок під очима і декількох на лобі. Без прищів, лущення. З невеликим куперозом на крилах носа

Наношу її на обличчя силіконовим пензликом від Cosmo Shop. Пензлик не дорогий 🤑, але дуже зручний для нанесення різних масок, раджу вам придивитися, якщо у вас ще немає.

Маска не висихає, а більше як вбирається в шкіру, через 15 хвилин її потрібно змити теплою водою 🚿та нанесіть свій улюблений крем або сироватку

Расход може бути як економним так і не дуже, залежно від того яким шаром ви її наноситимете, занадто товстим шаром я зрозуміла що теж немає сенсу наносити, шкіра все одно не візьме більше ніж потрібно, решту просто доведеться змити.

Шкіра після неї ніжна і м'яка, але я думаю ця маска більш поживна ніж зволожуюча, більше сподобається тим, хто має суху і нормальну шкіру. Так само я пробувала наносити її на обличчя чоловіка 🤷🏻‍♂️, у нього шкіра щільна і жирна (без прищів і постанки), але при цьому вона чутлива і бувають лущення, ось їх маска йому чудово допомогла прибрати.

У мене вже друга баночка цієї маски. Дарувала цю маску матусі, в неї суха шкіра 60+, вона дуже задоволена, зараз це її улюблена маска, вже теж замовила собі другу баночку.

Мені подобається що є пробники вони на 8g вистачить їх вам на кілька разів і можна буде зрозуміти потрібна вам така маска в повноцінному обʼємі чи ні, так що раджу вам спробувати😉

Також після цієї маски, я захотіла спробувати рожеву маску Bielenda Skin Restart Sensory Soothing & Cooling Prebiotic Mask ❄️ мій допис про неї https://club.makeup.com.ua/post/33240/

А які кремові маски подобаються вам?