Marinka🌈Rainbow

Maybelline New York Instant Perfector Glow 4-In-1

Maybelline New York Instant Perfector Glow 4-In-1
Maybelline New York Instant Perfector Glow 4-In-1
Maybelline New York Instant Perfector Glow 4-In-1

Всім привіт ❤️

На черговому огляді ще один продукт з подарункового боксу Maybelline - це тональна основа 4-в-1 і моя "бажанка" яку дуже хотіла. До тестування я підійшла з усією серйозністю,мені важливо було протестувати новинку деякий час,походити з нею , а не робити перші враження.

Традиційно розбираю візуальні якості. Тональна основа Maybelline Instant Perfector Glow 4-In-1 представлена в дуже цікавому та не звичному форматі , знаходиться у видовженому флаконі та оснащена аплікатором спонжем для нанесення. Я вперше таким користуюсь , і це цікаво. Опущу моменти про не гігієнічність використання , скажу лише що аплікатор зручний, м'який, тактильно приємний. Відкрити флакон доволі просто : спочатку знімаємо по лінії відриву захисну плівку, далі повертаємо нижню частину продукту і тональна основа просочується крізь аплікатор та виходить на поверхню. Далі можна наносити на обличчя.

З двох відтінків які знаходилися в боксі мені найбільше сподобалась тональна основа під номером 0.5 - ( Fair Light Cool) - Clair Rosee з персиковим підтоном. В палітрі виробника представлено не багато кольорів, але обіцяють що тон підлаштовується під шкіру та виглядає природньо.

І вона здалась спочатку темною і якоюсь помаранчевою ,думала не підійде.

Моя шкіра світла але я не білосніжка , є на обличчі багато веснянок. І колір 05 чудово підійшов.

Тональна основа перфектор 4 в 1 просто дівоча мрія і поєднує в собі одразу 4 продукти: консилер, хайлайтер,праймер та bb крем. Я дуже люблю bb креми за легкість нанесення та невагоме покриття,тому очікувала цього в першу чергу від перфектора від Maybelline, і очікування виправдались.

Наносила тональну основу на підготовлену та попередньо зволожену шкіру. Спочатку вона здається темною та наче жовтить. Проте дійсно швидко підлаштовується під тон шкіри і хвилин через 10-15 виглядає органічно.

На фото наблизила щоб було видно як тональна основа перфектор лягла на шкіру .

По перше,це дуже легке покриття дійсно як у bb крема, тож він справді діє. Щодо дії як консилер, то так як в мене немає почервонінь я не можу сказати чи перекриває перфектор недосконалості,але веснянки на обличчі лишилися дуже помітними . Друге що я хочу відмітити, тональна основа надає шкірі помітного сяйва. Якщо подивитися на обличчя при яскравому світлі то помітно що на шкірі дуже багато нібито дрібного шиммера. Це сяяння ніжне і воно не підкреслює мімічні зморшки та не западає в них.

Мені дуже сподобався цей продукт як самостійний засіб для створення сяючого фінішу, проте його можна буде також використовувати і як праймер.

Підбиваючи підсумки хочу поставити тональній основі оцінку 10 з 10. Дуже рада що в подарунковому боксі це вже другий продукт який мені сподобався та підійшов, та виконав усі заявлені функції.

Дякую за увагу 🤗