SomovaFM

Glow Lip Filler | Bless Beauty

Glow Lip Filler | Bless Beauty
Glow Lip Filler | Bless Beauty

Bless Beauty - Польський бренд бюджетної косметики на кожен день. Мені подобається назва бренду, дуже символічно для поціновувачів краси 🙌

В моїй косметичці почало з'являтися чи мало блисків, від ненависті до любов один граний блиск прокладає дорогу іншим.

Тому знайомлю вас з моєю новинкою та головне новиною бренду - Glow Lip Filler.

Блиск представленний у прозорій ковбочці з подвійним прозорим пластиком та з чорною матовою кришкою - виглядає дуже стильно і дорого. Має невеликий пензлик, з м'якенькими крихітними шерстинками. За рахунок завуженого горлишка, на пензлику не залишається занадто багато засобу, тому наноситься він на губи легко та рівномірно.

Присутній приємний солоденький аромат, який при нанесенні на губи не відчувається.

Glow Lip Filler | Bless Beauty
Glow Lip Filler | Bless Beauty

Текстура у блиску кремова та легка, хоча він виглядає доволі щільним. Спочатку здався трохи липкуватим, що звісно притаманно блискам, але при нанесенні вуста взагалі не зліпаються, немає непримєних відчуттів плівки чи маслянистості, блиск не відчутно на губах.

Він трохи затікає в мої впадинки, але гарно маскує шелущіння та сухість, даючи глянцевий ефект на губах. Доречі, після нього губки дуже м'які на дотик, він не сушить та не стягує їх після висихання або з'їдання.

Стійкість в блиску середня, ви проходити з ним пів дня точно, якщо не будете їсти. Йому треба дати хв 15 закріпитися на губках. Він залишає слід поцілунку на чашці, але й на губах після кави також все ще тримається.

Хоча блиск не заявлений як тінт, я бачу легкий відтінок на губах, після того як він з'їдається - приємний бонус.

У мене 10 відтінок. Гарний ніжно рожевий, навіть, я б сказала, трояндовий нюд на кожен день. Колір підкреслює форму губо, з ним звичайний нюдовий мейк стає романтично грайливим😄 Ну дуже гарний колір.

Я переважно наношу блиски в один шар, але додатково зробила свотчі й у два шари, тоді колір стає більш насиченішим.

Загалом по всім параметрам блиск чудовий, ще й за дуже приємну ціну. Тим паче зараз на мейкап діє акційна знижка на нього🔥