Пустишки декорат ивної косметики за 2023рік
Давайте разом порахуємо скільки декоративної косметики у мене закінчилось за 2023 рік. І скільки її потрібно людині, яка майже весь рік працювала вдома і фарбувалась 2-3-4 рази на тиждень
1. Тональні засоби та бб креми - 4 (3 повнорозмірки та 2 мініатюри) - тут підрахунок чесний, бо усі засоби крім корректора, яким я облегчувала покриття і трохи освітляла, були нові і відкриті тільки в 2023
2. Пудри розсипчасті - 2 штуки (в Бекка 9 грамів і 6 Кет вон Д, але вони були непоні, тож умовно рахую 12 грамів, що цілком може бути 1 повнорозмірна пудра)
3. 2 олівця для брів - зазавичай у мене 1 олівець на 2,5 або 3 місяці, тож тут дивно що так мало в пустишках
4. 1 гель для брів - десь так і є
5. тіні кремові та рідкі - 3 штуки та 1 розсипчастий пігмент - очі я фарбувала рідко та зазвичай це був примітивний макіяж типу щось блискуче на повіку, максимум чимось складку підкреслю - всього 4 штуки
6. Підводка для очей - 1 штука, що цілком норма для мене зараз, так як стрілки перестала малювати
7. Туш для вій 6 штук, але 1 з них мені взагалі не підійшла, інша була розпочата ще в 2022 році, тож мій стандарт 1 туш/на 2,5-3 місяці якраз і виходить.
8. Дюралайн - 1 і поки що не планую повторювати
Всього 21 декоративний засіб, зазвичай близько 50-60.
2023 рік був найменш багатий макіяжами за останні 20 років - частину року я була в пригніченому стані, частину хворіла, і тільки під кінець життя закипіло і понеслось. Сьогодні я хочу бути яскравою, доглянутою, красивою і це видно по тому що я купую для себе, що використовую. Також, цікавий момент, що моя косметичка - це дикий мікс дешевих та дорогих продуктів, які обираю з точки зору цікаво-не цікаво, хочу-не хочу, а не "що я дістану з сумочки", як це було прийнято та модно на початку 2000х. Коли не люксова пудра та помада - це соромно і дівчата спеціально сберігали пудрениці дорогі, щоб вставити рефіли чогось дешевше, але для оточуючих виглядати "на рівні". Зараз смішно, бо реалії змінились
Коментарі (0)