Олександра ☕️

Пусті баночки за зиму

Пусті баночки за зиму

Для зручності поділю їх всі на групи і мабуть почну з того, що сподобалось, а саме з трьох чудових кремів з сечовиною (а я майже повністю перейшла на них):

  • Крем від Balea у мене вже досить давно (як бачите він ще в старому дизайні). Цього німецького малюка я точно візьму ще раз. В ньому міститься невеликий відсоток сечовини підійде для непроблемних рук, які лише трохи сухі (саме тому наступного разу я візьму такий самий, але з 10%). Крем чудово пахне і доволі швидко вбирається. Я б радила користуватись ним на ніч, так як мені він все ж таки трохи жирнуватий для використання вдень коли потрібно щось робити руками. А от перед сном це саме те що треба. Тим в кого постійно сухі та потріскані руки точно рекомендую спробувати. 10/10

  • Маска для ніг від Eveline стала моїм першим кремом для ніг з таким високим відсотком сечовини. До неї брала такий самий крем з 25%, він теж класний. Відверто кажучи, принципової різниці між ними я не відчула. Ця маска має приємний косметичний запах, досить густа, іноді нвіть важко було видавити з упаковки. Також користуюсь нею на ніч, чудово пом'якшує шкіру стоп та подовжує життя педикюру. Загалом класний засіб, також 10/10.

  • А ще у мене є повний аналог маски від Eveline, і це крем від Lirene (той що на фото насправді майже новий, але це вже мій другий тюбик цього крему). В ньому також 30% сечовини, але він не такий густий і має сильний аромат олії чайного дерева. Зазвичай я їх використовую по черзі, загалом можна обрати будь-який з них, обидва гарно працюють. Теж 10/10.

Пусті баночки за зиму
  • Гель для укладки від Taft. Я давно на нього задивлялась, але не брала, бо вже мала достатньо гелей, а купувати зайве не хотілось. І от нарешті закінчились всі мої гелі, і я придбала цей. Забрала с полиці магазину останній, і як бачите, трошки бракований, але то неважливо. Сам гель досить густий, прозорий, і має дійсно сильну фіксацію. Але тут треба зауважити, що помірно сильну (а не як у відомого гелю в жовтому тюбику). Кучері з ним гарні, пружні, і тримають форму. А ще він не липкий і не склеює волосся. Фото з вручення дипломів, де у мене як раз укладка з цим гелем додається😁 Рекомендую, 10/10.

  • Ну а прозорий шампунь від Pantene це вже класика для жирної та нормальної шкіри голови. Загалом чудовий шампунь, гарно промиває, не має сильного аромату. В якості базового очищення на кожен день (або через день в моєму випадку) це те що треба.
  • Молочко для тіла від CeraVe це мій must have. Закінчила вже другу пляшку і на літо візьму ще (а поки довикористаю всі інші креми для тіла). Легка текстура, нейтральний аромат, який по факту майже відсутній, швидко вбирається, добре зволожує. Ще й для обличчя підходить. Однозначно 10/10

  • Міцелярна вода від Simple також потішила. Це був мій перший продукт від цього бренду, потім ще докупила крем. Очі не пече, макіяж змиває без зайвого тертя, і має нейтральний аромат. Чудова базова та бюджетна міцелярка, також 10/10.

  • А от ополіскувач Listerіne розчарував. Він наче і на смак приємний, і не пекучий, але залишає після себе через деякий час ну дууже неприємний післясмак, який хочеться швидко чимось заїсти, а це зовсім не той ефект, який чекають від ополіскувача. Ледве закінчила його, взяла на заміну такий самий, але з м'ятою. Хоча загалом цей бренд я люблю, саме цей фіолетовий екземпляр виявився для мене невдалим. 5/10