KsuLv

Шампунь, який на повторі.

Шампунь, який на повторі.
Шампунь, який на повторі.

Кератолітичний шампунь - шампунь, що містить речовини, які здатні руйнувати рогові тканини, зокрема пом'якшувати, розчиняти та пришвидшувати відторгнення гіпертрофованого шару епідермісу. Для чого це потрібно, скажете ви? По-перше, в комплексному лікуванні себореї (або, як в народі кажуть, лупи), по-друге - для покращення поглинання поживних речовин для шкіри голови, які містяться в доглядати засобах. Тому даний шампунь я вважаю універсальним, однаково корисним для будь якого типу волосся.

Обʼєм, консистенція, економічність.

Обʼєм шампуню - 200 мл, консистенція середня, шампунь гарно піниться, тому є економічним.

Шампунь, який на повторі.
  • 2% саліцилова кислота - це бета-гідроксикислота (BHA), що ефективно очищує шкіру і регулює секрецію шкірного себуму, має антисептичний ефект, забезпечує ефективне відпущення шкіри (руйнуючи роговий шар епідермісу). Ці ефекти забезпечують зникнення лупи і прискорення росту волосся.
  • 5% сечовина - зволожує, помʼякшує, зміцнює шкірний барʼєр, утримує рівновагу pH, сприяючи проникненню інших ефективних речовин глибоко у шкіру.
  • гліцерин - зволожує шкірний покрив та волосся, сприяє утримуванню в ньому вологи, відновлює структуру, стимулює волосяні фолікули, зупиняє і запобігає випадінню волосся.

Користуюсь шампунем 1 раз на тиждень. Мию волосся 2 рази, залишаючи його на 2 хвилини (щоб активні компоненти встигли подіяти). За цей час насолоджуюсь неперевершеним травʼяним ароматом. Так, я від нього кайфую і він тривалий час утримується на волоссі ніби парфум 🥰

Шампунь якісно справляється з поставленими задачами, а саме:

✅ очищує шкіру голови, не пересушуючи її;

✅ позбавляє від лущення і профілактикиує його появу (шляхом ексфоліації зроговілого епітелію);

✅ усуває свербіж;

✅ подовжує свіжість (волосся повільніше забруднюється);

✅ не заплутує волосся, навпаки дещо зволожує його.

✅ має неперевершений аромат.

Шампунь повторювала неоднократно, бо люблю, коли засіб виконує свої обіцянки.

Вітаю всіх красунь зі святом 🌷