Ірина 🦋

Антивіковий зволожуючий крем-філер з вітаміном С

Моя шкіра нормального типу без висипань, лущення, пігментації або пост акне. Починаються вікові зміни у вигляді дрібних зморшок під очима і кількох невеликих на лобі. Так само невелика поява куперозу на крилах носа 👃

Крем La Roche-Posay Pure Vitamin C Light має ультралегку формулу, збагачену концентрованим вітаміном С 🍋, завдяки якій можна досягти рівномірного та освітленого відтінку шкіри, а також інтенсивно підтягнути обличчя.

Засіб бореться з глибокими зморшками, ослабленою та в'ялою шкірою, пігментацією та почервоніннями.

Ексклюзивний компонент манноза в комбінації з гіалуроновою кислотою підвищує рівень пружності, розгладжує всі нерівності та насичує шкірний покрив молекулами вологи. Також має у своєму складі унікальні світловідбивні частинки, що надають привабливого сяйва.

Про цей крем я дізналася від свого колеги, він від нього був у захваті, розповідаючи, що після нанесення, дрібні зморшки відразу розгладжуються. Звичайно, я теж захотіла спробувати цей диво засіб 😃

Моя версія La Roche-Posay Pure Vitamin C Ligh для нормальної та комбінованої чутливої ​​шкіри, є ще для сухої чутливої ​​шкіри La Roche-Posay Pure Vitamin C Rich

Зовнішній вигляд: Крем я м'якій тубі 40ml. У тюбика зручний тоненький носик, їм легко контролювати невелику порцію крему.

Колір: жовтувато-молочний , виробник повідомляє, що згодом крем може жовтіти 💛, що є ознакою його антиоксидантної гіперактивності. Це не знижує його переносимості або ефективності, оскільки він має здатність до відновлення при контакті зі шкірою.

Консистенція: Дуже легка

Аромат: Дуже легкий косметичний

Використання: Мій крем начав жовтіти десь через 6 місяців з моменту відкриття, вже коли починав закінчуватись. Я завжди добре протирала носик від залишків крему і щільно закривала ковпачок. Крем дуже легкої консистенції, вбирається досить швидко, не лишає після себе липкості обо жирності , після нього відразу можливо наносити мейк, тому використовую його як у денному, так і у вечірньому догляді.

З сироватками, які під нього наношу, не конфліктує, не скочується. Наношу я його тонким шаром, він легко ковзає по обличчю ☺️. Витрачається дуже економно.

При нанесенні крему дійсно зморшки трохи розгладжуються, у мене на обличчі немає пігментації або пост акне щоб перевірити чи є ефект їх освітлення. Але мені дійсно подобається стан моєї шкіри після цього крему, шкіра насичена, підтягнута, без жирного блиску та липкості, особливо, якщо застосовувати його постійно. За весь час крем не забивав пори, не викликав лущення, почервоніння, прищів. У відгуках я читала, що у деяких цей крем скочується, у мене за весь час застосування він спробував скатися тільки один раз на лобі, але тоді шкіра там у мене була жирніша ніж зазвичай, тому можливо він скочується частіше у людей з жирнішим типом шкіри.

Коли він закінчиться, я б його повторила 👍🏼

08 березня, 2024
Ірина 🦋
08 березня, 2024