YuliHrytskoff

Гель для душу "Любов-це..." Sovka Skincare Shower Gel Love is

Гель для душу "Любов-це..." Sovka Skincare Shower Gel Love is

Ну хто ж встоїть перед таким описом гелю для душу?... От і я не змогла, та зі всього асортименту гелів від Sovka Skincare вирішила спробувати саме цей – «Love is». Спойлер – із вибором я не помилилась, гель чудовий! Тому спішу поділитись своїми враженнями про нього у даному дописі!

Дизайн гелю лаконічний, але дуже милий і практичний! Прозорий пластиковий флакончик, крізь який можна спостерігати розхід засобу. На обороті – вся необхідна інформація про засіб від виробника. Флакончик компактний, за необхідності – можна брати з собою в дорогу, оскільки він не займе багато місця.

Кришечка відкидна, відкривається/закривається легко навіть мокрими руками. При цьому, робить це міцно, гель крізь неї не протікає.

Об’єм гелю – 200 мл.

Склад гелю самий звичайний – м’які ПАР, розчинники, безпечні барвники, є й емоленти для зволоження шкіри. Гель – це засіб змивний, тому я особливих вимог до складу не пред’являю. Для мене важливо, щоб у ньому не було потенційно небезпечних для здоров’я компонентів, а у даному гелі з цим все гаразд і такі складові відсутні.

Консистенція засобу гелева, середньої густини.

Текстура однорідна.

Колір – насичений ягідний.

Запах – дуууже приємний! Наче домашній ягідний компот – тут і малина, і лісова суниця, і полуниця, і порічки, і навіть вишенька… От коли влітку вариш компот із перших ягід – і запах стоїть на всю квартиру. В цьому гелі він саме такий) При контакті з водою запах гелю трішки «розмилюється». На шкірі після душу аромат гелю залишається, але легесенький, ледь відчутний і не на довго. Але руки після намилювання тіла цим гелем пахнуть ще довго)

Піниться гель гарно, піна утворюється така невагома, дуже делікатна і «пухнаста»!

Змивається легко і швидко, слизької мильної плівки на шкірі не залишається.

Розхід достатньо економний.

Гель прекрасно піниться при контакті з водою, тому розхід виходить економним. Легко та швидко змивається, не залишаючи на шкірі відчуття неприємної мильної плівки.

Гарно очищує шкіру від будь-яких забруднень, даруючи відчуття чистоти, свіжості та комфорту.

Шкіру не пересушує, лущення не провокує.

Алергії, подразнення, чи будь-яких інших неприємних реакцій не викликає.

А неймовірно приємний аромат та красивий колір цього гелю підіймають настрій після кожного прийняття душу!

скажу, що Гель для душу Sovka Skincare Shower Gel Love is мені сподобався по всім параметрам, які я пред’являю до такого роду засобів – достатньо делікатний склад, що не спричинятиме сухості шкіри, ретельне, але дбайливе очищення, приємний аромат та зовнішній вигляд – ну що ще бажати? Рекомендую!