Гель для душу "Любов-це..." Sovka Skincare Shower Gel Love is
Цей гель для душу, як мед на серце — він пестить шкіру, а не лише ретельно її вмиває. Щоб після ванни тіло та душа відпочивали…©
Ну хто ж встоїть перед таким описом гелю для душу?... От і я не змогла, та зі всього асортименту гелів від Sovka Skincare вирішила спробувати саме цей – «Love is». Спойлер – із вибором я не помилилась, гель чудовий! Тому спішу поділитись своїми враженнями про нього у даному дописі!
Оформлення/дизайн
Дизайн гелю лаконічний, але дуже милий і практичний! Прозорий пластиковий флакончик, крізь який можна спостерігати розхід засобу. На обороті – вся необхідна інформація про засіб від виробника. Флакончик компактний, за необхідності – можна брати з собою в дорогу, оскільки він не займе багато місця.
Кришечка відкидна, відкривається/закривається легко навіть мокрими руками. При цьому, робить це міцно, гель крізь неї не протікає.
Об’єм гелю – 200 мл.
Характеристика властивостей
Склад гелю самий звичайний – м’які ПАР, розчинники, безпечні барвники, є й емоленти для зволоження шкіри. Гель – це засіб змивний, тому я особливих вимог до складу не пред’являю. Для мене важливо, щоб у ньому не було потенційно небезпечних для здоров’я компонентів, а у даному гелі з цим все гаразд і такі складові відсутні.
Консистенція засобу гелева, середньої густини.
Текстура однорідна.
Колір – насичений ягідний.
Запах – дуууже приємний! Наче домашній ягідний компот – тут і малина, і лісова суниця, і полуниця, і порічки, і навіть вишенька… От коли влітку вариш компот із перших ягід – і запах стоїть на всю квартиру. В цьому гелі він саме такий) При контакті з водою запах гелю трішки «розмилюється». На шкірі після душу аромат гелю залишається, але легесенький, ледь відчутний і не на довго. Але руки після намилювання тіла цим гелем пахнуть ще довго)
Піниться гель гарно, піна утворюється така невагома, дуже делікатна і «пухнаста»!
Змивається легко і швидко, слизької мильної плівки на шкірі не залишається.
Розхід достатньо економний.
Використання. Враження від гелю для душу Sovka Skincare Shower Gel Love is
Гель прекрасно піниться при контакті з водою, тому розхід виходить економним. Легко та швидко змивається, не залишаючи на шкірі відчуття неприємної мильної плівки.
Гарно очищує шкіру від будь-яких забруднень, даруючи відчуття чистоти, свіжості та комфорту.
Шкіру не пересушує, лущення не провокує.
Алергії, подразнення, чи будь-яких інших неприємних реакцій не викликає.
А неймовірно приємний аромат та красивий колір цього гелю підіймають настрій після кожного прийняття душу!
❤Підводячи підсумки,
скажу, що Гель для душу Sovka Skincare Shower Gel Love is мені сподобався по всім параметрам, які я пред’являю до такого роду засобів – достатньо делікатний склад, що не спричинятиме сухості шкіри, ретельне, але дбайливе очищення, приємний аромат та зовнішній вигляд – ну що ще бажати? Рекомендую!
Коментарі (0)