Скраб для тіла "Цукр ова вата"
Sovka Skincare
Привіт красуні!
Знайомство з Sovka Skincare продовжується, сьогодні найяскравіший скраб для тіла "Цукрова вата", ну Ви тільки погляньте на цей колір!!! А аромат...
Пригадайте похід до парку розваг, де всюди роблять морозиво 🍦та солодку цукрову вату🍡! Де в повітрі стоїть запах ваніллі, карамелі та тістечок з ягідним кремом🧁, і це все хочеться одразу з'їсти 🍭
Скраб представлен в зручному пакувані - прозора баночка, через яку гарно видно кольора засобу. Кришечка міцно закручивається, в середені має захісну мембрану. На звороті є вся необхідна інформація для споживача. Об'єм 310 гр.
Склад (інформація з сайту):
Скраб на основі натурального цукру ніжно відлущує ороговілі клітини та допомагає шкірі відновитися.
Sucrose, Cocos Nucifera Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Glyceryl Stearate, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Pentylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Parfum, Colour, Xanthan Gum.
Цукор не подразнює, делікатно відлущує верхній шар епідермісу, насичує клітини киснем, а це плюс до їх регенерації.
Мигдалева олія знімає запалення, висипання, освітлює застійні плямки та пом’якшує шкіру. Плюс до тонусу та гладкості.
Текстура - дуже приємна, нею хочеться гратися. Текстура цукрова, але не груба, бо вона насичена олією. Скраб наче тане на шкірі.
Враження від застосування:
- делікатно очіщує шкіру, він як палірує її;
- відлущує ороговілі клітини;
- заспокоює шкіру;
- шкіра гладка та шовкова на дотик;
- дуже гарно зволожує та живить (відчуття, що ти приймала душ з якоюсь олією), відчуття, що була у СПА;
- дарує крутезний аромат (в який я закохалась), який залишається на шкірі на не довгий час;
- дуже економічний в використанні;
- не фарбує шкіру, та ванну (змивається, як звичайна пінка для душу).
+ заспокоює нервну систему своєю текстурою та спогадами про щасливе дитинство!
Це дуже крута для мене знахідна, рекомендую спробувати шанувальницям солодкого!!!
І ще, ховайте його від дітей та тварин, мій пухнастик вирішів, що це десерт, та пару разів лизнув🐾
Дякую за увагу🦉
.
Якщо, в тебе поганий настрій, відкрий цю баночку ❣️
Коментарі (0)