Darina🦉

Скраб для тіла "Цукрова вата"

Привіт красуні!

Знайомство з Sovka Skincare продовжується, сьогодні найяскравіший скраб для тіла "Цукрова вата", ну Ви тільки погляньте на цей колір!!! А аромат...

Пригадайте похід до парку розваг, де всюди роблять морозиво 🍦та солодку цукрову вату🍡! Де в повітрі стоїть запах ваніллі, карамелі та тістечок з ягідним кремом🧁, і це все хочеться одразу з'їсти 🍭

Скраб представлен в зручному пакувані - прозора баночка, через яку гарно видно кольора засобу. Кришечка міцно закручивається, в середені має захісну мембрану. На звороті є вся необхідна інформація для споживача. Об'єм 310 гр.

Склад (інформація з сайту):

Скраб на основі натурального цукру ніжно відлущує ороговілі клітини та допомагає шкірі відновитися.

Sucrose, Cocos Nucifera Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Glyceryl Stearate, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Pentylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Parfum, Colour, Xanthan Gum.

Цукор не подразнює, делікатно відлущує верхній шар епідермісу, насичує клітини киснем, а це плюс до їх регенерації.

Мигдалева олія знімає запалення, висипання, освітлює застійні плямки та пом’якшує шкіру. Плюс до тонусу та гладкості.

Текстура - дуже приємна, нею хочеться гратися. Текстура цукрова, але не груба, бо вона насичена олією. Скраб наче тане на шкірі.

Враження від застосування:

• делікатно очіщує шкіру, він як палірує її;
  • відлущує ороговілі клітини;
  • заспокоює шкіру;
  • шкіра гладка та шовкова на дотик;
  • дуже гарно зволожує та живить (відчуття, що ти приймала душ з якоюсь олією), відчуття, що була у СПА;
  • дарує крутезний аромат (в який я закохалась), який залишається на шкірі на не довгий час;
  • дуже економічний в використанні;
  • не фарбує шкіру, та ванну (змивається, як звичайна пінка для душу).

+ заспокоює нервну систему своєю текстурою та спогадами про щасливе дитинство!

Це дуже крута для мене знахідна, рекомендую спробувати шанувальницям солодкого!!!

І ще, ховайте його від дітей та тварин, мій пухнастик вирішів, що це десерт, та пару разів лизнув🐾

Дякую за увагу🦉

Якщо, в тебе поганий настрій, відкрий цю баночку ❣️