Ще один незамінний продукт у моєму догляді
Якщо ви як і я маєте жирну шкіру з розширеними порами і сальними нитками, раджу познайомитись з таким корисним засобом як ензимна пудра.
Для моєї шкіри це такий самий важливий продукт як гідрофільна олія і сонцезахисний крем.
Що ж це за звір такий і навіщо він?
Ензимна пудра створена для ексфоліації шкіри або кажучи простими словами для злущення відмерлих клітин епідермісу, завдяки чому очищаються пори, шкіра дихає, а сальні нитки стають менш помітними.
Пудра мені замінила відразу 3 засоби: маску-плівку ( ту, що краще депілює, ніж очищує), скраб для обличчя, від якого шкоди більше, ніж користі та пілінг.
Для себе обрала продукт українського бренду Meddis, доречі, на етикетці так і написано: "Ензимна пудра 3 в 1"
Виходить непогана економія: купуєш один засіб, а отримуєш 3)))
В своєму складі ензимна пудра містить:
•тальк, який виконує скрабуючу дію;
•харчову соду для очищення пор;
•рисову пудру знову ж таки очищення та скрабування;
•складний ефір натрієвої солі- гарний піноутворювач, також використовується для зволоження;
- гарний піноутворювач, також використовується для зволоження;
також використовується для зволоження;також використовується для зволоження;
•лимонну кислоту - консервант, який має очищувальну та відбілюючу дію;
•папаїн- очищує сальні залози та усуває запальні процеси;
•ніацинамід чинить протизапальну та антиоксидантну дію;
•сіль аскорбінової кислоти та вітамін В12.
Як на мене склад досить непоганий.
Використовувати засіб можна як маску, як пілінг, як очищуючу пінку для вмивання.
Ензимна пудра знаходиться в пластиковій пляшечці з кришечкою яка відкидається.
Вага засобу 80 г, отже вистачить надовго.
Пудра має вигляд мілкого білого порошку, що при додаванні невеликої кількості води утворює ніжну піну, наносити потрібно на вологу шкіру.
Якщо використовувати як пілінг- достатньо просто нанести порошок на вологу шкіру і добре помасувати проблемні ділянки, після змити теплою водою.
Вмиватись пудрою рекомендовано 2-3 рази на тиждень.
Я зазвичай, використовую її для вмивання , але іноді і в якості пілінгу.
На відміну від скарбів пудра м'яко очищує, не травмуючи шкіру, а якщо порівнювати з пілінгом, то теж лагідніше діє не викликаючи подразнень
Результатом дуже задоволена!
По-перше сальні нитки дійсно стали світлішими і менш помітними.
По-друге після використання пудри з'являється відчуття "скрипучої чистоти", а завдяки регулярному використанню отримала чисту, гладеньку шкіру без запалень!
Коментарі (0)