Spodobaieva Maryna

Ензимні пудри для вмивання

Ензимні пудри для вмивання

Just Dream Teens Cosmetics Vitamin Powder Enzyme Washing

Ензимна пудра дуже делікатний засіб для глибокого очищення. Регулярне застосування засобу сприяє освітленню пігментних плям від акне, запобігає появі запалень. Підходить для всіх типів шкіри, найкраща заміна скрабу. З опису створена на основі рисової пудри, що делікатно шліфує шкіру, відлущує ороговілі клітини. Папаїн діє, як м’який ексфоліант, поглинає надлишок себуму, очищає шкіру від ороговілих частинок, лимонна кислота освітлює обличчя й вирівнює його тон.
Ніацинамід пригнічує запальні процеси, олія каріте глибоко й інтенсивно живить шкірний покрив, запобігає надмірній сухості.

Застосування: змішуємо порошок та воду у пропорціях 2:1, до утворення мусової консистенції, потім рівномірно розподіляємо на обличчі. Можна використовувати, як засіб для очищення чи як маску залишивши на 5-7 хвилин.

Використовуємо двічі на тиждень.

Склад: Talk, Sodium Bicarbonate, Oryza Sativa (Rice) Powder, Sodium Cocoyl Isethionate, Citric Acid, Papain, Tapioca Starch, Niacinamide, Ubiquinone, Behenyl Alcohol, Butyros permum Parkii (Shea Butter), Hydrogenated Castor Oil, Stearyl Alcohol, Protease, Subtilizing, Cyanocobalamin.

Гідний конкурент корейським пудрам, трішки крупніший помол.

Meddis Norma Skin Program

Пудра по догляду за жирною, проблемною шкірою схильною до акне.

Завдання пудри схоже попередньої пудрою.

Пудра делікатно очищає, дуже ніжний помол.

Застосування таке ж саме, але виробник зазначає, що можна використовувати 2-3 на тиждень. Якщо використовувати, як маску тут збільшений час витримування 5-15 хвилин.

Також можна використовувати, як пілінг. Порошок нанести на вологу шкіру. Помасажувати, особливу увагу приділяючи Т-зоні. Змити водою.

Склад: Talc, Sodium Bicarbonate, Oryza Sativa (Rice) Powder, Sodium Cocoyl Isethionate, Citric Acid, Papain, Tapioca Starch, Niacinamide, Behenyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Hydrogenated Castor Oil, Stearyl Alcohol, Protease, Subtilisine, Sodium Ascorbyl Phosphate, Cyanocobalamin.

Пудри навіть по складу дуже схожі, кожній я би поставила 10/10. Дійсно дуже гідні варіанти. Не можу виділити, яка краща❣️

Ензимні пудри для вмивання
Ензимні пудри для вмивання
Ензимні пудри для вмивання