Гаряча штучка від Maybelline New York
Lifter Plump - пекельно пекучий чи ні?
Хочете додати губам об’єму та яскравості? Maybelline New York Lifter Plump обіцяє "спекотний" об’єм, але чи дійсно він такий? Розповім про свій досвід 👇
Пакування. Нижня частина флакончика виконана з грубого прозорого пластику, через який видно колбу з блиском. Це зручно, адже легше оцінити його відтінок, а згодом зрозуміти, коли блиск буде закінчуватись. Привертає увагу напис PLUMP та червоний перчик 🌶️
Верхня частина флакончика виконана зі світло рожевого пластику, а засічки на гранях – це лінійка. Я перевіряла, рівно 1 см між більшими засічками. Тож флакончик багатофункціональний 😉
Зручний аплікатор та обмежувач, що дає можливість набирати оптимальну кількість блиску.
Відтінки. Усі блиски напівпрозорі.
001 Blush Blaze – світло-рожевий з ледь помітним шимером
002 Muave Bite – насиченіший за попередній рожевий з крупнішим шимером (цей блиск мені здався найгустішим)
004 Red Flag – рожевий з червонуватим відтінком
Аромат. Віддалено відчуваються нотки м’ятної жуйки.
Ефект від Maybelline New York Lifter Plump (враження можуть відрізнятися):
- Печіння? Так! Але не нестерпне. Починається на 2-й хвилині, наростає протягом 5-15 хвилин, потім стихає.
- Поколювання, припухлість, яскравіший колір. Губи дійсно стають пухкішими та більш виразними.
- Через 30 хвилин вже не звертаєш увагу на відчуття і продовжуєш займатися своїми справами.
Чому пече? В складі є Capsicum Frutescens Fruit Extract – екстракт дикого перцю чилі. Цим все сказано. Також є Mentha piperita oil / peppermint oil – олія перцевої м’яти, звідси аромат, який нагадує жуйку.
Кому підійде:
- Тим, хто хоче додати губам об'єму та яскравості.
- Тим, хто не боїться експериментів і гострих відчуттів.
Кому не підійде:
- Тим, хто має чутливі губи.
- Тим, хто не переносить печіння, поколювання та гострих страв.
Мої враження.
Блиск Maybelline New York Lifter Plump - не для кожної та не на кожен день. Він дійсно пече, але терпимо (суб’єктивне твердження).
💋 Спокусливі об’ємні вуста для доповнення образу мають право на життя. Як бонус після плампера губи гладенькі, зволожені та мають яскравіший відтінок 😊
Перед використанням губи мають підготовленими – без тріщинок, зволожені. Здається, це логічно.
P.S. Не використовуйте блиск перед поцілунками або походом в кафе, таки у складі є перчик 🌶️
Коментарі (0)