Eveline Choco Glamour Lip Balm
А точніше Eveline Cosmetics Choco Glamour Nourishing & Moisturizing Daily Glow Serum Lip Balm
Що ж це за звір такий і чи вартий він Вашої уваги?
Упаковка
Упаковка виду м'який тюбик. Зручна, невелика, доволі м'яка. Поки все дуже добре.
Склад
Склад написаний на картонній коробці. Впринципі всі компоненти, або пом'якшуючі, або зволожуючі. Є ті, що роблять плівочку на шкірі. Покомпонентно розбирати склад не буду, адже на Мейкапі є дівчата, що роблять це професійно. Від себе скажу - склад хороший, я таке не боюсь на себе мастити і на інших за потреби теж намажу🤣
Аплікатор
Аплікатор - бомбічний. Дуже гігієнічний. Дякую що не мохнатка, які я не дуже жалую. При натисканні вилазить бальзамний черв'ячок. Можна його зібрати на палець/пензлик/аплікатор і нанести на губи. Кришечка закручується - це теж величезний плюс. І, доречі, якщо щільно закрутити - то при натиску продукт не буде вилазити назовні😉
Свотчі
Бальзамчик має легкий аромат шоколаду, до якого швидко звикаєш і який не буде супроводжувати довго. Шимер тут відсутній. Смак як у бальзаму для губ і додане щось чуть солоденьке. Проте ці "солодощі" теж надзвичайно швидко пропадають, що для мене беззаперечний плюс.
Губосвотчі і мої особисті враження
Я не фанат блисків і гігієнічнок. А точніше я фанат однієї червоно-жовтої представниці 🤣 Але там є камфора і ментол, тому дуже спірно використовувати цей засіб на людях без потрібної психологічної підготовки😅. Так то є ефективно, але хочеться щось більш лагідне. Тому і зупинилась на цьому бальзамі.
Він дає жирну але не липку сяйну плівочку. Розм'якшує кірочки і сухість. Губам після нього приємно. І вони не обтяжені важкою формулою. Тримається в районі години, якщо не їсти. Якщо поїсти/попити - то навіть після цього ще можна відчути його присутність.
Для себе мені подобається наносити його тонким шаром. Трошки з ним походити, а потім перекрити помадою зверху.
Висновки
Якщо ви настільки прискіпливий до гігієнічок і бальзамів, як я - то спробуйте цю штуку. Єдине, коли температура менше 8 градусів може трохи стати твердуватим і вилазити з великими труднощами. Проте таким часто грішать такого плану засоби. Чи відповідає він довгій пафосній назві - скоріше так. Живить, зволожує, пом'якшує👍
Від себе - можу порекомендувати, проте не забувайте про індивідуальні реакції☝️
Дякую за увагу😉
До зустрічі в нових луксах та дописах 🥰
Коментарі (0)