SomovaFM

Корейські тканеві масочки для обличчя

Корейські тканеві масочки для обличчя

Так, так. Такі масочки я тримаю в холодильнику, більш приємніше наносити їх прохолодними.
В усіх масочках всередині трохи в'язка прозора рідина. Сама тканева масочка, як на мене, нестандартного для нас розміру, бо мої очі, губи та ніс не вписуються у необхідні прорізи 😅 та при нанесенні вона не розгладжується ідеально. Матеріал масочки плотний, не рветься. Алергічної реакцію вони не викликали.

У інструкції не прописано, що після використання необхідно змивати залишки водою, але це хочеться зробити. Сиворотку треба вбивати пальчиками у шкіру, тож доповідаю про відчуття.

▪️Масочка з яйцем 🐣
Добряче стягує шкіру після використання, наче дійсно намазалась сирим білком, проте без специфічного аромату.

▪️Масочка з алоє 🌿
Дуже довго вбирається рідина після використання, якщо ви колись мазались справжнім алоє, воно таке трохи в'язке , ось це ті відчуття, але шкіра потім гладенька. Приємний свіжий аромат.

Рідини в упаковці достатньо на декілька разів. Але вдруге наносити ту ж тканеву маску не гігієнічно якось. Тож мій особистий лайф-хак це використання пресованих масочок для обличчя від китайського виробника. Попередньо окунаю їх у теплу воду на секунду, вижимаю та занурюю в упаковку тромбуючи на дно де рідина. Залишаю у холодильнику, як раз до наступного разу нова тканева маска добре пропитається.

Корейські тканеві масочки для обличчя