Vikulyk

Бюджетні рідкі тіні від Bless

Бюджетні рідкі тіні від Bless

В мене 2 відтіночки: 02 та 06, вони досить гарні і носибельні, крім цього тішить ціна. Далі більш детально розповім про особливості цих рідких тіней.

Бюджетні рідкі тіні від Bless

Почну з відтінка 02

Це красивий світлий припорошений рожевий, який чудово може слугувати, як база, адже він гарно маскує нерівності шкіри, не зморщуючи повіки, при цьому освіжає погляд.

Як соло я його не використовую, але він досить потрібним в макіяжі очей і є хорошим базовим відтінком.

Під такі відтіночки люблю насичену чорну стрілку.

Цей рожевий досить правильний, він не робить заплаканим погляд, а навпаки додає ніжності і відкриває погляд.

06-це коричнево-тауповий відтінок, який підійде під будь-який колір очей і точно згодиться в макіяжному асортименті, а особливо сподобається фанатам смокі.

Його можна використовувати соло, але я щось дуже полюбила подібні відтінки з зеленими тінями чи олівчиками, хоча з золотими чи більш темними коричневими відтінками буде теж красиво поєднуватись.

Так виглядає макіяж в поєднанні з зеленими відтінками.

Загальні властивості рідких тіней Bless:

  • Зручний аплікатор, він тоненький, спочатку користуюсь ним, а потім дорозтушовую пальчиком чи кісточкою.
  • Лягають тоненько, з середнім покриттям, їх можна без проблем нашаровувати, лягають при цьому добре, не залипають і не комкуються.
  • Повіки не зморщують, навіть світлий рожевий.
  • Розтушовувати тіні потрібно доволі швидко, особливо 06, адже вони швидко схоплюються і при неакуратному використанні стають помітні якісь недоліки.
  • Стікість чудова, навіть без бази добре носяться.

Мені сподобались ці тіні, вони мають гарну формулу і стійкість, але як і з більшістю рідких матових тіней з ними треба працювати швидко, адже це стійкий продукт.