ДАРÍЯ КÓВАЧ

Рожева естетика для красунь

Рожева естетика для красунь

Якщо навіть віск вже заполонив моє серце та і багатьох дівчаток клубу (а це такий продукт,не всі люблять подібні засоби), то тіні точно потрібні кожній.

Про віск почитати можна тут:https://club.makeup.com.ua/post/33831/

Рожева естетика для красунь
Рожева естетика для красунь

Ви знаєте, що я маю єдину палетку сухих тіней, "на всі випадки життя", як то кажуть 🤭 але я дуже люблю використовувати контуринг, або румʼяна у якості тіней. Через свою кремову текстуру

І хоч я мала безліч варіантів по життю, саме кремових тіней у мене було не багато.

Та вони всі різні, часто такого роду тіні лягають плямами, одразу застигають і не тушуються.

І я дуже переживала чи не буде подібного і цього разу..

Пакування, склад, характеристики

У мене тіні одразу в двох відтінках. Я довго думала, поділитись окремо чи все ж одразу двоє показати. Та все ж вирішила одразу поділитись двома відтінками, бо вони ідеально підходять один одному і можна робити повноцінний макіяж з їх допомогою. (Спойлер: в наступному looks я покажу як зробити повний мейк лише тінями, свою версію)

Пакування:

Матовий пластиковий флакон, з рожевою кришечкою. В середині аплікатор на дууууже довгій ніжці. А сам аплікатор доволі мініатюрний,ним можна легко пропрацювати важко доступні місця.

На слюді є вся інформація зі складом, терміном придатності, cruelty free і тд.

Внизу можна побачити номер відтінку. У мене 02 і 04

Склад:

Mica, Magnesium Sterate, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Ethylhexyl Palmitate, Polyisobutene, Tridecyl Trimellitate, Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-1, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 16035, CI 15850, CI 45410, CI 75470.

Я його не буду розбирати. Бо нема сенсу. Це декоративна косметика, тож очікувати вау яких компонентів не варто.

Рожево-біла дівчача тематика, просто неймовірна😍

Текстура суцільний оксамит. Справді, по відчуттям дуже приємно. Вони кремові, густі, а застигає все доволі швидко але якщо забагато нанести, буде відчуття,що склеїлись повіки між собою.

Кольори універсальні. 02 більш рожевий, на весну-літо ідеально. Ніжні, романтичні макіяжі з цим кольором будуть дууууже красивими. А от 04 вже на будь-яку погоду, під будь-який одяг і образ. Це ідеальний коричневий. Нюдовий колір, що вкраде серденько кожної.

Тушується дуже легко , тому ці тіні підійдуть просто всім. Бо навіть пальчиком все легко нанести. А також можна нашаровувати чи комбінувати різні кольори.

Стійкі, змиваються лиш міцеляркою і то треба гарно так розмочити. Водою не змити

Тому для супер стійкого макіяжу також ідеально підходять

Враження

Ну і враження у мене чудові, ця серія прям ідеальна, створена для дівчаток, які хочуть красиво і швидко. Бо тіні справді максимально легкі в користуванні, а макіяж на вигляд чудовий з ними. А брівки з воском точно нікуди не втечуть та не змусять відчувати дискомфорт при вираженні емоцій, бо не прибʼють брови, а надійно але легко, гарно зафіксують

Ну звичайно!

Таку мімімішність важко не рекомендувати. Взагалі багато продуктів від бренду в моїх фаворитах. Про них я вже писала в дописі про віск

Дякую, що були зі мною.

Обіймаю 💌

P.S. Приємного перегляду і ви вже знаєте, про що буде наступний допис після вихідних 🤫