Mila__Mi

В чому особливість аюрведичної пінки?

В чому особливість аюрведичної пінки?
В чому особливість аюрведичної пінки?
В чому особливість аюрведичної пінки?

Давно знала про цей бренд, але якось не наважувалася в них щось придбати, скоріше через їх аюрведичну основу 🤔 Аж поки моя знайома мені її не розхвалила. В неї також чутлива шкіра, але з куперозом.

Я стала детальніше цікавитися нею, вивчати склад і вирішила таки спробувати, але я не очікувала від неї такої дії 🧐

От люблю я такий мінімалізм в подібних засобах для обличчя. Коли все в спокійних тонах, а в "заголовку" тільки основне: назва бренду, основні складові та для якого типу вона призначена.

А на зворотній стороні можна знайти більш детальну інформацію.

Співвідношення склад-ціна у цієї пінки дуже гарнє👌🏻

Основні компоненти та працюючи екстракти:
Алое Вера - пом'якшує шкіру, знімає роздратування, має протизапальну дію, регенерує, зволожує та тонізує. Особливо рекомендується для чутливої шкіри та проти вугрях.
Екстракт мильного горіха - гіпоалергенний піноутворювач; дбайливо очищує шкіру.
Фенугрек (пажитник) - пом'якшує, зміцнює, бореться з акне та постакне.
Алантоїн - зволожує та пом'якшує шкіру, сприяючи видаленню відмерлих клітин та ефективно попереджаючи закупорку пір, утворення комедонів та запальних елементів. Має виражену дію на регенерацію клітин шкіри, стимулює загоєння шкірного покрову.
Ним - має антибактеріальні та протизапальні властивості; ідеально підходить для комбінованого та проблемного типу шкіри.
Гіалуронат натрію - зволожує, тонізує, регенерує та пом'якшує.
Кокамідопропил бетаїн - м'який очищувач на основі кокосової олії.
ПЕГ-7 гліцерілкокоат (поліетиленгліколь) - моноефіри гліцерину і кокосових; зволожують та утримують вологу у шкірі, відновлюють ліпідний бар'єр шкіри.
Sodium olivamphoacetate - м'який очищувач на основі оливкової олії; живить та пом'якшує шкіру.
Саліцилова кислота - має антисептичну дію, розчиняє жири і легко проникає в сальні пробки, знищуючи бактерії і очищаючи шкіру. Ефективна при акне.
Пантенол - регенерує, загоює, зволожує, пом'якшує та розгладжує; стимулює природне вироблення колагену.
Гідрогенізована касторова олія - зволожує, заспокоює та пом'якшує шкіру.
Гліцерин - зволожує та утримує вологу.

Пінка формату дозуючої пінки, я дуже люблю такий формат пінок, для мене вони найзручніші, аніж кремові. Коли натиснув і в долонях вже готова пінка👌🏻

Аромат:
Я насправді не очікувала такого приємного аромату 😯 Я думала, раз це аюрведа, то буде пахнути травами/спеціями. Але ж ні, вона пахне соковитою, стиглою динею 🍈 аромат неймовірний. Кожного разу під час вмивання, мені так і кортить з'їсти шматочок дини, але ж де її узяти? 🙄

Колір жовтуватий з легким помаранчем. Знизу пляшки можна побачити трав'яний осад (хоча перший час користування його не було), це ще раз доказує, що засіб має натуральні складові 👍🏻

Дозується пінка легко, мені вистачає двох натисків для одного використання. При тому, що пінка така невагома, наче хмаринка.

Як я вже сказала, пінка наче хмаринка і при використанні вона наче тане. Тобто при очищенні не створюється багато піни, навпаки, вона наче осідає.

Але, при цьому очищення ну дуже якісне та делікатне.

💮Вона гарно очищує шкіру від зайвого себуму та накопиченого за день бруду
💮Очищує пори
💮Робить шкіру м'якою та оксамитовою на дотик

Саліцилова кислота хоч і на останньому місці, але дуже ефективно показує себе в ділі - в боротьбі з чорними цятками та зменшенням закритих комедонів. Це можна буде помітити не одразу, а лише з часом і повірте мені, ви будете приємно здивовані. Бо бачити свої пори набагато чистішими, а закриті комедони вже не такими бугристими та темними з однією лиш пінкою для вмивання, це 👍🏻 А якщо ще додати в свою б'юті рутину тонік з саліциловою кислотою, то взагалі мені здається буде ідеальне комбо проти чорних цяток.

- при потраплянні в очі може пекти, тож тут будьте обережні
- з часом може відчуватися сухість (це через екстракт мильного горіха та саліцилової кислоти), але незначну, гарний зволожуючий тонік все збалансує 👌🏻

Переваги:
Бюджетна

Має натуральний склад
Приємно пахне
Та дуже якісно виконує свої основні функції

Точно можу вам її рекомендувати 💗